MFP met inzicht in je afdrukkosten

MKB Proof 2017: Epson WorkForce Pro WF-C869RD3TWFC

Redactie WINMAG Pro
Epson biedt de WF-C869RD3TWFC en andere WorkForce Pro RIPS-printers aan via het eigen Print365 MPS programma.

Print365 is de alles-in-één printoplossing voor het MKB en Epson onderscheidt zich t.o.v. andere MPS-aanbieders door de eenvoud van de dienst. Vergelijkbaar met een abonnement voor mobiele telefonie kiest de gebruiker een bundel, niet van belminuten en data, maar van kleuren en zwart-witprints per maand. Daarnaast kiest de gebruiker nog het aantal benodigde lades en afgestemd op zijn behoeftes wordt automatisch de passende printer geselecteerd. Deze printer lease je vervolgens voor een vast, laag bedrag per maand voor een periode van 3 jaar.

Uiteraard zit service en de automatische levering van verbruiksmaterialen (alleen inkt met een zakelijke inkjetprinter) hier standaard bij in. Echt een complete oplossing, zonder een langdurig en ingewikkeld contract en dus de flexibiliteit om na 3 jaar weer het nieuwste op gebied van printing in huis te halen.

Epson heeft de MFP voorzien van PrecisionCoretechnologie waardoor er zowel hoge afdruksnelheden gehaald worden als dat afdrukken van hoge kwaliteit blijven. De afdrukkoppen kennen een hoge mate van dichtheid ten opzichte van conventionele afdrukkoppen en leveren inktdruppels die de MFP in staat stelt afdrukken te maken waarop lijnen scherp zijn en tekst nauwgezet wordt weergeven.

Een van de speerpunten van het systeem is dat er op allerlei fronten gedacht is aan duurzaamheid. Zo druk je tot aan 84.000 pagina’s af voordat je de inkt hoeft te vervangen. Dat is een meer dan indrukwekkende hoeveelheid voor een MFP. Tevens gebruik je minder stroom dan vergelijkbare producten binnen het lasersegment wat kan oplopen tot een vermindering tot maar liefst 95 procent.

Prijs: op aanvraag
Info: epson.nl/RIPS en epson.nl/Print365

+ Verkrijgbaar via Print365
+ Hoge afdruksnelheid
+ Bespaart op meerdere fronten

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie