Creative Internet Development, introduceert software voor e-mailnieuwsbrieven

Redactie WINMAG Pro
Creative Internet Development, introduceert een nieuw softwarepakket waarmee bedrijven in het mkb-segment eenvoudig een professionele e-mailnieuwsbrief kunnen samenstellen.

Persbericht:

Het pakket, dat per maand kan worden afgenomen, voorziet onder andere in de complete opmaak van de nieuwsbrief, het registreren van aan- en afmeldingen, het registreren van niet meer gebruikte e-mailadressen en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden. Ondernemers kunnen op deze manier ervaring opdoen met het versturen van een e-mailnieuwsbrief, zonder de aanschaf van dure software.

De nieuwsbriefmodule is te gebruiken met de meest voorkomende e-mail en content management systemen. Per maand kunnen er één of meerdere nieuwsbrieven worden verzonden. De functionaliteit van de module omvat onder meer het automatisch verwerken van aan- en afmeldingen, onbezorgbare e-mails en spamklachten. Daarnaast biedt de module uitgebreide rapportagemogelijkheden. Zo wordt inzicht geboden in het aantal geopende e-mails, het aantal doorgestuurde e-mails, het aantal keren en het tijdstip waarop de nieuwsbrief is bekeken en welke artikelen het vaakst zijn gelezen. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie