Darktrace benoemt Chris Kozup als Chief Marketing Officer

Redactie WINMAG Pro

Darktrace, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie voor cybersecurity, benoemt Chris Kozup tot zijn Chief Marketing Officer (CMO). Chris zal op 6 juni 2023 toetreden tot het managementteam.

darktrace

Darktrace

Kozup komt bij Darktrace via Zscaler, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde marketingstrategie en -uitvoering in een team van honderden marketing- en salesprofessionals. Kozup heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van goed presterende marketinginitiatieven en -teams voor IT-bedrijven, waaronder Cisco, HPE Aruba Networking en Nutanix. Hij heeft expertise op het gebied van productmarketing, het genereren van vraag, digitale marketing, cloudmarktplaatsen en merkstrategie.

“Organisaties van elke omvang worden nog steeds geconfronteerd met de uitdagingen van een groeiend aantal cyberdreigingen - zowel in frequentie als in complexiteit. Darktrace biedt een echt unieke benadering om dergelijke risico's te beperken door de kracht van zelflerende AI te gebruiken om nieuwe cyberdreigingen beter te detecteren en te voorkomen. Ik ben verheugd dat ik deel uit kan maken van dit getalenteerde en groeiende team om bestaande en toekomstige klanten verder te helpen hun digitale activa te beschermen door gebruik te maken van de kracht van de Cyber AI-technologie van Darktrace”, aldus Chris Kozup, CMO bij Darktrace.

Lees ook: Darktrace benoemt Dan Monahan als Senior Vice President | WINMAG Pro

Lees ook: Belangrijke upgrade van Darktrace/Email beschermt organisaties tegen evoluerend cyberdreigingslandschap | WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie