DataCore Swarm behaalt Veeam Ready-kwalificaties

Redactie WINMAG Pro

DataCore Software heeft met DataCore Swarm de Veeam Ready-kwalificatie voor de nieuwste versies van Veeam Backup & Replication en Veeam Backup for Microsoft 365 behaald. DataCore Swarm biedt organisaties die backup-oplossingen van Veeam gebruiken een zeer veilige en veerkrachtige opslag voor het bewaren van backups. Swarm biedt een grote schaalbaarheid en flexibiliteit en zorgt ervoor dat gegevens op locatie zijn opgeslagen en continu zijn beschermd tegen cyberaanvallen, ransomware, bit rot en hardwarestoringen.

Veeam Ready-kwalificatie voor DataCore Swarm: Veilige en Schaalbare Backup-oplossing

“Door de toegenomen dreiging van ransomware is de interesse van klanten in veilige en schaalbare backup-omgevingen ongelofelijk hoog. Dit hebben we gezien tijdens een reeks webinars die we samen met Veeam hebben georganiseerd, waarin we hebben besproken hoe we onze software kunnen afstemmen op het backup- en recovery-aanbod van Veeam. Dat heeft meer dan 1.000 inschrijvingen opgeleverd”, zegt Abhijit Dey, General Manager en Chief Operating Officer bij DataCore. “De Veeam Ready-kwalificatie onderstreept ons streven om gezamenlijke klanten een betrouwbare en schaalbare storage-oplossing te bieden. Met Swarm kunnen organisaties met maximale kostenefficiëntie zorgeloos backups maken van hun kritieke data en die langdurig bewaren.”

Veeam Backup & Replication biedt in zijn nieuwe versie geavanceerde functies, waaronder ondersteuning voor directe backups van data naar object storage. Dit verlaagt de kosten zonder dat er een extra prestatielaag nodig is. Ook zorgt het voor een snelle backup naar en herstel van object storage. De badges ‘Veeam Ready - Object’ en ‘Veeam Ready - Object with Immutability’ bewijzen dat Veeam-klanten met Swarm over een eenvoudige en kosteneffectieve manier beschikken om backups te archiveren naar on-premises object storage. Swarm ondersteunt nu ook de Smart Object Storage API (SOSAPI) in Veeam Backup & Replication, waarmee de interoperabiliteit intuïtiever wordt.

DataCore Swarm: Veilige en Schaalbare Gegevensbescherming voor Veeam Backup for Microsoft 365

DataCore Swarm is ook getest en geverifieerd op Veeam Backup for Microsoft 365 versie 7, waarmee goede gegevensbescherming voor Microsoft 365-applicaties is gegarandeerd.

DataCore Swarm ondersteunt implementaties op meerdere locaties en maakt het schalen van de capaciteit eenvoudig, zodat organisaties kunnen voldoen aan de veranderende behoeften op het gebied van gegevensbescherming. Met uitgebreide beveiligings- en compliance-functies en -mogelijkheden - zoals immutability, WORM, encryptie, hashing en integrity seals - is Swarm een oplossing voor sectoren met strenge eisen op het gebied van gegevensbeheer. Al meer dan tien jaar vertrouwen grote organisaties op DataCore Swarm voor schaalbare gegevensbescherming.

Lees hier ook

https://www.winmagpro.nl/reflective-nieuwe-certified-partner-van-styr

https://www.winmagpro.nl/it-bedrijven-betalen-te-weinig-salaris

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie