De DiskStation DS1019+, ideaal voor het kleinbedrijf

Geert van der Klugt
Synology heeft de DiskStation DS1019+ gepresenteerd, een NAS-bureaumodel met vijf sleuven. De DS1019+ biedt uitstekende prestaties en uitbreidingsmogelijkheden, en is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven en IT-liefhebbers.
'Het vinden van een NAS met de juiste prestaties, schaalbaarheid en toepasbaarheid kan een lastige zoektocht zijn, zowel voor zakelijke gebruikers als thuisgebruikers. De DS1019+ neemt al deze zorgen weg’, zegt Kevin Meng, product manager bij Synology. ‘Dankzij de quad-core processor, 8GB geheugen en de dual M.2 NVMe SSD slots, biedt de DS1019+ de mogelijkheid om SSD cache te creëren, zonder gebruik van de drive trays. De dual-channel 4K videotranscoding-capaciteit en het schaalbare opslagontwerp maken de DS1019+ ideaal voor multimedia-toepassingen en geschikt voor het streamen van ultra HD video naar andere apparaten.’

DiskStation DS1019+

Het schaalbare design van de DiskStation DS1019+ biedt de mogelijkheid om eenvoudig de opslagcapaciteit te verhogen, waardoor het een ideaal device is voor bestandsopslag, data back-up en recovery. Standaard uitgerust met dual-channel 8GB geheugen en NVMe SSD cache-ondersteuning, biedt de DiskStation DS1019+ veerkrachtig vermogen om I/O intensieve applicaties en virtualisatie-deployment te faciliteren.

LEES OOK: DiskStation DS2419+ bevestigd door Synology

Specificaties
 

  • Schaalbare opslagcapaciteit: schaal op tot 140 TB met één uitbreidingseenheid
  • Dual-channel geheugen: Uitgerust met twee 4GB geheugenmodules (8GB geheugencapaciteit in totaal)
  • Dubbele systeemeigen M.2 SSD-sleuven: verbeter de willekeurige IOPS via NVMe SSD-cache
  • Hoogwaardige prestaties: Realiseer een versleutelde sequentiële doorvoer met lees- en schrijfsnelheden tot 225 MB/sec

Dankzij de ondersteuning van dual-channel, realtime 4K videotranscodering biedt de DS1019+ een opmerkelijke ervaring op het gebied van het streamen en delen van ultra HD-video's. Daarnaast wordt de  beeldherkenningstechnologie van Synology Moments ondersteunt, waarmee dierbare herinneringen automatisch worden geordend.

De DS1019+ draait op DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met kwalitatieve toepassingen die gegevensbeveiliging en efficiëntie verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen, waaronder meervoudige MKB Best Choice en MKB Proof awards.

Meer weten? Info.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geertvan der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanGeert