DiskStation DS2419+ bevestigd door Synology

Geert van der Klugt
Synology heeft de DiskStation DS2419+ geïntroduceerd, een desktop NAS met 12 sleuven waarmee kleine en middelgrote bedrijven de groeiende gegevensstromen via verschillende toepassingen eenvoudig kunnen beheren. IT-beheerders zijn hiermee in staat de steeds groter wordende gegevensstromen van groeiende bedrijven beter te verwerken.
‘Niet alle kleine en middelgrote bedrijven hebben een eigen serverruimte voor hun IT-infrastructuur,” zegt Jason Fan, Product Manager bij Synology Inc. “De DS2419+ is ontwikkeld om groeiende bedrijven te helpen moeiteloos een schaalbare opslagoplossing in te zetten die geschikt is voor iedere kantooromgeving.’

DiskStation DS2419+

De DiskStation DS2419+ kan tot 12 schijven ondersteunen in één desktopchassis en biedt daardoor een enorme opslagruimte, evenveel als een standaard 2U rackserver. De opslagruimte kan verder worden uitgebreid tot 288TB wanneer de NAS wordt verbonden met de uitbreidingseenheid DX1215.

De 2.1 GHz quad-core CPU kan verschillende opslagtaken verwerken en de ingebouwde 4GB DDR4 SODIMM kan verder worden uitgebreid tot 32GB.

Gebruikers kunnen verschillende add-on opties kiezen afhankelijk van hun gebruiksscenario’s. Bovenop de vier ingebouwde 1GbE-poorten, is een optionele netwerkinterfacekaart beschikbaar om de netwerkdoorvoer verder te verhogen tot 1700 MBps. Er is ook een M.2 NVMe/SATA SSD-adapterkaart, M2D18, beschikbaar om de random IOPS-prestaties te verbeteren.

LEES OOK: Synology introduceert Mesh Router MR2200ac

Door de beschikbaarheid van het Btrfs-bestandssysteem ondersteunt de DiskStation DS2419+ geavanceerde snapshottechnologie. Door inplanbare en vrijwel onmiddellijke gegevensbescherming blijven bedrijfsgegevens in gedeelde mappen en virtuele machines in iSCSI LUNs veilig en beschikbaar in geval van een disaster.

DS2419+ draait op DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met kwalitatieve toepassingen die gegevensbeveiliging en efficiëntie verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen, waaronder meervoudige MKB Best Choice en MKB Proof awards.

Meer weten? Info.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geertvan der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanGeert