Dell Technologies APEX Data Storage Services nu beschikbaar in Nederland

Redactie WINMAG Pro

Nieuw storage as-a-Service aanbod vereenvoudigt de IT-ervaring, waardoor organisaties zich kunnen focussen op resultaten en snel kunnen reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.

 

 

  • Dell APEX Data Storage Services biedt schaalbare en elastische storage resources die as-a-Service worden geleverd
  • Nieuwe Dell APEX Data Storage Services Backup Target-optie biedt veilige back-up storage met flexibele gebruiksopties
  • Nederlandse organisaties kunnen Dell APEX Data Storage Services eenvoudig configureren en aanschaffen op basis van hun workloadvereisten
  • Mogelijkheden voor referral, hosting en reselling zijn beschikbaar voor Dell Technologies-partners in Nederland, waardoor zij klanten vereenvoudigde IT kunnen aanbieden

Dell Technologies kondigt aan dat Dell APEX Data Storage Services nu beschikbaar is in Nederland.

Uit een recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group blijkt dat 54% van de organisaties de voorkeur geeft aan een consumptie-gebaseerd model, waarbij hun datacenterinfrastructuur op pay-per-use basis wordt gekocht [1]. Dell APEX Data Storage Services biedt het storage portfolio voor bedrijven as-a-Service. Klanten betalen voor de opslagcapaciteit die ze gebruiken en kunnen schalen naar het serviceniveau dat ze nodig hebben, waarbij Dell eigenaar is van de infrastructuur en deze onderhoudt. Klanten en partners hebben de flexibiliteit en controle over wie het dagelijkse beheer uitvoert met zowel door Dell beheerde als door de klant beheerde opties.

Hoe Dell APEX Data Storage Services werkt

Organisaties kunnen kiezen uit meerdere prestatie-tiers voor Dell APEX Data Storage Services File, Block en Backup Target, beschikbaar in termijnen van een tot vijf jaar. Klanten kunnen hun data storage resources eenvoudig configureren en beheren via de Dell APEX Console, een gecentraliseerd platform waarmee klanten hun as-a-Service en multicloud traject kunnen beheren en orkestreren. Klanten kunnen capaciteit, prestaties en gebruikskosten in realtime monitoren en hun abonnementen naar behoefte configureren.

Dell APEX biedt vereenvoudigde back-up storage

Het Dell APEX Data Storage Services-portfolio omvat ook het nieuwe Backup Target-aanbod, een customer-managed-optie voor veilige back-up storage via een pay-per-use, flexibel gebruiksmodel. Dell APEX Data Storage Services Backup Target stroomlijnt het proces van aankoop, implementatie en onderhoud van back-up storage. Het Backup Target-aanbod bouwt voort op het leiderschap van Dell op het gebied van apparaten en software voor gegevensbescherming [2] en helpt klanten om hun storage footprint te verkleinen en de beschikbaarheid van gegevens te vergroten.

Dell Technologies partnermogelijkheden in Nederland

Dell APEX biedt mogelijkheden voor partners om klanten flexibele en vereenvoudigde IT-oplossingen te bieden. Met de uitgebreide beschikbaarheid van Dell APEX Data Storage Services kunnen Dell Technologies Solution Providers en Storage Authorized Distributors in Nederland incentives verdienen bij het doorverkopen of doorverwijzen van deze oplossingen. Cloud Service Provider-partners kunnen ook verbeterde Dell APEX Data Storage Services hosten namens klanten.

Dell Channel Services Partners met de van toepassing zijnde Services Delivery Competencies hebben een extra mogelijkheid om hun rendement op die investering te verhogen door implementatieservices te leveren voor bepaald Customer-managed Dell APEX-aanbod, waaronder Dell APEX Data Storage Services File, Block en Backup Target-opties.

[1] IDC FutureScape: "Worldwide Future of Digital Infrastructure 2023 Predictions," oktober 2022. Doc # US48376222.

[2] Gebaseerd op gecombineerde inkomsten uit de IDC 3Q22 Purpose-Built Backup Appliance (PBBA) Tracker, met geselecteerde Storage Software segmenten uit de 3Q22 Storage Software and Cloud Services Tracker.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie