Dynabook Europe is het nieuwe Toshiba Client Solutions

Redactie WINMAG Pro
Toshiba Client Solutions Europe GmbH (TCSE) kondigt aan haar merknaam per direct te veranderen in Dynabook Europe GmbH. Toshiba Client Solutions Co., Ltd. (TCS) maakt sinds 1 oktober 2018 deel uit van de Sharp Group en veranderde haar naam in Dynabook Inc. op 1 januari 2019.

In Japan is ‘dynabook’ een gevestigd en gewaardeerd merk. De merkwaarde van het nieuwe bedrijf is een combinatie van de waardeproposities van beide moederbedrijven. Als voorloper in de industrie introduceerde Toshiba de eerste laptop computer ter wereld - de T100 in 1985 - en bracht in 1989 eveneens als eerste een notebook computer uit - de Dynabook J-3100 SS001.

Dynabook

Deze twee draagbare computing innovaties boden gebruikers de mogelijkheid om overal veilig en betrouwbaar te kunnen werken en zijn bepalend geweest voor de hedendaagse mobile computingmarkt. Toshiba heeft altijd prijswinnende innovatieve producten en diensten ontwikkeld waarin de nieuwste technologie en design is geïntegreerd, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en betrouwbaarheid.

LEES OOK: Toshiba Satellite: notebookinnovatie in een notendop

‘Het merk dynabook belichaamt zowel ons erfgoed van 30 jaar innovatie in mobile computing als onze hernieuwde investering en grootte’, zegt Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH. 

‘Ons merk is meer dan een naam of een logo. Het is de verpersoonlijking van onze cultuur en waarden. Dit blijft een centraal onderdeel van Dynabook Europa dankzij de vaardigheden en kennis van onze werknemers, onze prijswinnende producten, onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en innovatie, en onze nadruk op vertrouwen en het opbouwen van langlopende samenwerkingen. We kijken uit naar een toekomst waarin we onze waarde vergroten voor onze partners en klanten, en waarin we groeien en succesvol zijn in Europa.’

Sharp Corporation bezit sinds oktober 2018 80,1% van Toshiba Client Solutions, de Executive Vice President van Sharp, Yoshihisa Ishida, is sindsdien Representative Director, Chairman. Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH blijft leidinggeven aan het bedrijf in de EMEA-regio. Dynabook Europe GmbH zal een uitgebreide, samenwerkende productroadmap ontwikkelen - waaronder uiteenlopende oplossingen op het gebied van mobile computing en mobile edge computing. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie