Game-streamingservice Ubisoft UPlay Plus

Fenna Kiebert
Ubisoft UPlay Plus is een nieuwe game-streamingservice, waarbij je meer dan honderd games kunt spelen als je een abonnement afsluit.

Ubisoft UPlay Plus

Er is een nieuwe game-streamingservice uitgebracht, deze keer van Ubisoft. De service heet Ubisoft UPlay Plus en biedt meer dan honderd games aan als onderdeel van een abonnementsservice. Ubisoft maakt dit bekend tijdens de E3 (De Electronic Entertainment Expo) 2019-keynote. E3 2019 is de 25ste editie van Electronic Entertainment Expo, waarin hardwarefabrikanten, softwareontwikkelaars en uitgevers van de videogamebranche nieuwe en aankomende producten presenteren aan de deelnemers, voornamelijk retailers en leden van de videogamepers.

LEES OOK: 5G-aanbieden? Hier moeten bedrijven aan voldoen

Nieuwe titels

De games worden op internet aangeboden en er is geen download vereist. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Een aantal games is al bekend gemaakt, waaronder The Division 2, Assassin's Creed: Odyssey, For Honor, Beyond Good and Evil en Rayman Legends. Ook zullen er gloednieuwe titels aan worden toegevoed, waaronder Ghost Recon: Breakpoint en Watch Dogs Legion.

De game-streamingservice Ubisoft UPlay Plus is waarschijnlijk beschikbaar vanaf september 2019, maar je kunt je nu al aanmelden op www.uplay.com. Hoewel er een prijs van $ 14,99 bekend is (omgerekend ongeveer € 13,-), zijn er nog geen verdere details beschikbaar. Gaat het werken via een Chromecast? Of is het zowel via consoles als via computers toegankelijk? Voor nu biedt Ubisoft een deal aan, waarbij enthousiaste gamers gratis toegang krijgen tot de gamingservice bij de lancering, als ze zich aanmelden vóór 15 augustus 2019. Dus, mocht je interesse hebben en als eerste op de hoogte gesteld willen worden, meld je dan aan. 

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna