Geruchten over nieuwe Apple update

Fenna Kiebert
Binnenkort komt Apple met een nieuwe update: iOS 13. Hierbij enkele geruchten over hoe dit eruit zal gaan zien en wat de veranderingen zullen zijn.

Nieuwe Apple update iOS 13

De site 9to5mac heeft informatie geplaatst over de nieuwe Apple update, iOS 13. De site heeft screenshots geplaatst van de nieuwe donkere modus die volgens geruchten binnenkort in Apple's besturingssysteem wordt toegevoegd. 

LEES OOK: Voor het eerst in vier jaar komt Apple met nieuwe iPod Touch

Het lijkt te gaan om vrij subtiele veranderingen bij de update. Zo krijgt de Dock, het kader rond de appknoppen onderaan het scherm, een donkere tint. Ook is de achtergrond van Apple Music volledig zwart.

9to5mac wijst er ook op dat door de iOS 13 update de interface van het screenshotscherm zal veranderen. Screenshots worden daarbij op een wazige versie van de achtergrond van de telefoon geplaatst, in plaats van op een grijze achtergrond. Het ontwerp van het gereedschap onderaan is ook iets aangepast. Dit wordt ook in kleur getoond.

'Zoek mijn'

Daarnaast zouden de 'Zoek mijn iPhone’ en ‘Zoek mijn vrienden’ functies volgens de site worden samengevoegd. 'Zoek mijn vrienden' en 'Zoek mijn iPhone' functioneren dan via dezelfde app, die 'Zoek mijn’ wordt genoemd.

De Worldwide Developers Conference van Apple gaat volgende week van start. Er zullen op dat moment waarschijnlijk meer details van Apple update iOS 13 bekend worden gemaakt.

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna