Konica Minolta wint BLI Line of the Year-award

Redactie WINMAG Pro
Konica Minolta heeft voor het derde jaar op een rij de Buyers Laboratory Inc. (BLI) ‘Line of the Year’-award gewonnen voor haar A3 MFP-productlijn. Tevens zijn de Konica Minolta bizhubs C364, C454 en C554 ieder beloond met een ‘Pick’-award. BLI erkent jaarlijks de leveranciers met de beste productlijnen, gebaseerd op resultaten van individuele modellen.

Persbericht:

In totaal zijn twaalf producten uit de A3 MFP-lijn, met snelheden variërend tot 75 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur, beloond met een Pick-award. In vergelijking met A3-modellen van andere leveranciers scoorden de modellen van Konica Minolta het hoogst op betrouwbaarheid na het printen van twee miljoen testafdrukken.

Konica Minolta’s bizhubs C364, C454 en C554 zijn in de snelheidscategorieën van respectievelijk 31 tot 40 ppm, 41 tot 50 ppm en 51 tot 60 ppm tot winnaar verkozen van de Pick-awards, vanwege de betrouwbaarheid na het printen van 500.000 afdrukken. Daarnaast werd het kleuren touchscreen als beste beoordeeld vergeleken met concurrerende systemen door de keuzemogelijkheid voor drie interfaces en door de mogelijkheid het display volledig aan te passen naar de wensen van de gebruiker.

“We zijn erg trots op het feit dat we voor het derde achtereenvolgende jaar de belangrijkste BLI-award hebben gewonnen met onze A3 MFP-productlijn en daarnaast ook nog individuele Pick-awards hebben gewonnen”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “Het toont aan dat we een sterke positie hebben verworven in de competitieve MFP- en printmarkt en dat we onze klanten de beste producten bieden op het gebied van betrouwbaarheid, productiviteit, kwaliteit en gebruikersgemak.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie