MKB Best Choice Awards 2018: Acer Swift 5 Pro

Redactie WINMAG Pro
Zo op het eerste gezicht is er niet veel speciaals aan de Acer Swift 5 Pro. Totdat je hem oppakt en je denkt… Zit de accu er niet in?

Vederlicht

De Acer Swift 5 Pro weegt nog geen kilo! Met 970 gram is de beschrijving ‘vederlicht’ een understatement. En mind you, dan hebben we het hier over een laptop van 14-inch diagonaal! Hoe ze dat doen? De kunststof behuizing, is van magnesium/lithium. De legering maakt de behuizing vederlicht.

Specificaties Acer Swift 5 Pro

We zien twee aansluitingen voor USB 3.0, type A en een aansluiting voor de kleinere variant, type C. Direct naast de USB 1 HDM-poort. Onzichtbaar voor het oog maar zeer aanwezig is de processor, die bestaat uit een Intel Core i5, achtste generatie. Ga je echt voor het zware werk, dan is deze laptop minder geschikt en dien je op zoek te gaan naar een laptop met een i7-processor. Met de 802.11 ac-verbinding en 2x2 MIMO ben je - zo ver dat mogelijk is - verzekerd van een stabiele, stevige verbinding. Het scherm van de Acer Swift 5 Pro is Full HD, met een resolutie van 1080 pixels.

Ideale metgezel

De Acer Swift 5 Pro is de ideale metgezel voor de forens die in de trein alvast in wil loggen op het kantoornetwerk. Reis in stijl, reis licht. Ook wat dat betreft is de Pro je vriend, hij is belachelijk licht en levert desondanks niet prestaties in. 

Voor meer informatie: kijk op de site van Acer.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie