MKB Best Choice Awards 2018: EIZO FlexScan EV3285

Jordi Smit
Met de EIZO FlexScan EV3285 maak je gegarandeerd indruk op je kantoor. De nieuwe FlexScan-monitor beschikt over een 4K-LCDdisplay met een diagonaal van 31,5 inch. Bovendien is de FlexScan met zijn randloze design en USB type-C-poort geschikt voor multimonitorsystemen.

Gracieus design

Wanneer je de EIZO FlexScan uit de doos haalt, valt direct het gracieuze design van de monitor op. Het product biedt daarnaast nog meer verbeteringen en innovaties. Kijk je bijvoorbeeld naar het design, dan zie je een ultrasmal ontwerp met een bezel van ongeveer 4 millimeter. Het volledig vlak frontpaneel maakt gegarandeerd indruk op kantoor. Ook de zij- en achterkant van de monitor bieden een slanke en elegante aanblik, wat de luxe van het product kenbaar maakt.

Specificaties

De schermgrootte van 31,5 inch levert een ppi (pixels per inch) van 140 op. Ook met het kwaliteit op de monitor is het EIZO-product een aanrader. Zo is de resolutie van de monitor 3840 x 2160 pixels. De behuizing is volledig in de hoogte verstelbaar en het display kan daarnaast gedraaid worden in een hoek van maximaal 344 graden. Dit maakt het mogelijk de monitor overal en op alternatieve wijze te positioneren. Het bedrijf belooft verder een flikkervrij beeld op alle helderheidsniveau, wat voordelig is als je langdurig werkt.

Weinig zwakke punten

Of je nu kijkt naar helderheid, grootte, contrast of kleurafstelling: de EIZO EV3285 heeft eigenlijk weinig zwakke punten. Toegegeven, qua verbruik is het in standaardmodus een middenmoter, maar wie een nagenoeg perfect srgbbeeldscherm zoekt, heeft aan de EV3285 de perfecte keuze. De EIZO FlexScan EV3285 is verkrijgbaar in zowel een zwarte als witte variant en heeft een adviesprijs van € 1.547,- meegekregen.

Prijs Vanaf € 1.199,-
Info www.eizo.nl

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi