MKB Best Choice Awards 2018: Gigaset GS185

Redactie WINMAG Pro
Met de Gigaset GS185 produceert het bedrijf momenteel een smartphone in de fabriek in Bocholt, net over de Nederlandse grens bij Arnhem.

Specificaties Gigaset GS185

De Gigaset GS185 is een toestel met een mooi groot scherm, een goede set camera’s en een forse batterij waarmee je de dag makkelijk doorkomt. Met het 5,5-inch display (13,7 cm) in het formaat 18:9 is de Gigaset GS185 met twee simkaarten een van de grote modellen. Surfen op het internet en het bekijken van foto’s of video’s is dus eenvoudig, vooral omdat het display gebruikmaakt van IPS-technologie (In-Plane Switching) en daarom een relatief grote kijkhoek biedt.  

Resolutie 

De resolutie is 1440 x 720 pixels  (HD +), wat voldoende is voor dagelijkse toepassingen. De Qualcomm-processor (quad-core Snapdragon 425) kenmerkt de GS185 qua prestaties als een model voor beginners of middenklasse. Het interne geheugen is 16 GB. Niet echt weelderig, maar het geheugen kan worden uitgebreid met een micro SD-kaart.  

Dual Sim voor privé en zakelijk 

De Gigaset GS185 beschikt over twee simkaartsloten, waardoor je op twee telefoonnummers tegelijk bereikbaar kunt zijn. Deze functie is erg handig als je vaak in het buitenland zit, of wanneer je graag werk en privé gescheiden houdt. De Gigaset GS185 draait op Android 8.1 Oreo, een gebruiksvriendelijk besturingssysteem van Google. Gigaset heeft veel onnodige apps weggelaten, zodat je een pure Android-ervaring beleeft. Vanaf het begin staan er Google-diensten voor je klaar en download je je apps, games en andere content rechtstreeks vanuit de Play Store.  

Prijs € 179,95 

Info www.gigasetpro.com  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie