MKB Best Choice Awards 2018: Visma eAccounting

Redactie WINMAG Pro
Visma eAccounting gaat verder dan registratie. Via online boekhoudsoftware Visma eAccounting wordt het mogelijk om financiën zowel te noteren en verwerken als presenteren en verzenden; dat alles in een lichtgewicht softwareprogramma, met uitgebreide, aanvullende – én optionele - boekhoudfunctionaliteit. 

Weergave 

Bij online boekhouding is weergave key. Functies betekenen niets, wanneer deze niet gebruiksvriendelijk gepresenteerd worden. Visma eAccounting scoort op dat vlak directe punten. Geen vijf minuten na het openen van de lichtgewichte browserversie, wordt direct duidelijk wát het programma biedt. Zowel de rubrieken voor offertes en verkoopfacturen als debiteuren en artikelen vind je netjes opgesomd onder categorie ‘verkoop’.  

Functionaliteit 

Hoe verwerkt Visma eAccounting jouw gegevens? Bij aanvang van gebruik dien je je bedrijfsgegevens in te voeren. Vervolgens vul je jouw bedrijfsgegevens aan: in dit geval geen BTW- , KvK-of rekeningnummer, maar boekhoud-, facturering- en overige geschiedenisgegevens. De koppeling met de Belastingdienst is vervolgens optioneel, maar naar ons idee één van Visma’s speerpunten. 

Een uitgebreide boekhoudervaring met Visma eAccounting

Zéker voor de ZZP’er en het MKB zonder uitgebreide boekhoudervaring en –kennis biedt Visma eAccounting iedere wenselijke functie. De software is lichtgewicht, intuïtief én flexibel: zowel uitgebreide- als basiswerkzaamheden kunnen verricht worden, zonder dat in dat proces een wirwar aan onduidelijkheid ontstaat. 

Prijs Vanaf € 15,- p.m.

Info www.eaccounting.nl   

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie