MKB Best Choice Awards 2019: HP Elite Dragonfly

Redactie WINMAG Pro
Onlangs vlogen we op uitnodiging van HP de Atlantische Oceaan voor een hands-on met de HP Elite Dragonfly, het model dat zich met een gewicht van onder één kilogram ’s werelds lichtste 2-in-1 mag noemen.

Het goede nieuws is dat de hands-on in New York voldoende ervaring bood om met zekerheid te kunnen stellen dat de convertible revolutionair is. Het slechte nieuws is dat de laptop in Nederland ietwat vertraagd beschikbaar zal zijn en niet nu (december), maar begin januari in de schappen ligt. Wie liever wijkt van een internationale bestelling zal dus nog even wachten, maar tegen januari aan weet je waar je moet zijn voor een mobiel topmodel met een gigantisch vermogen.

Onder de loep

Wat je tegen die tijd terugkrijgt voor een adviesprijs van € 2.120,-? Intel Core i7, een werkelijk prachtige display van 13,3 inch, 16GB aan ingebouwd RAM en 512GB SSD: alle specificaties die benodigd zijn voor de meest veeleisende werktaken, in een convertiblejasje dat altijd en overal probleemloos mee te nemen is.

De netwerkspecificaties komen de mobiele medewerker tegemoet. Wi-Fi 6 van Gbit-klasse wordt ondersteund. Bovendien geniet je van de continu evoluerende beveiligingsfuncties die HP vandaag de dag integreert in zijn releases. De prijs mag wat hoog liggen, maar omreden van een reeks topspecificaties en een duurzaam ontwerp bestempelen we de Dragonfly als investeringswaardig.

Info | HP Elite Dragonfly  

  • hp.nl
  • Navigeer via de zoekfunctie naar ‘Elite Dragonfly’ voor een (prijs)overzicht van de twee variaties.

In het kort

  • Vanaf 0,99 kilogram, ’s werelds lichtste 2-in-1
  • Hardware-krachtpatser
  • Aandacht voor netwerkmogelijkheden en ontwerp komen mobiel werk tegemoet
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie