MKB Proof 2018: Jortt

Redactie WINMAG Pro
Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk.

Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening. Want wat daarop staat is waar. En nog belangrijker: iedere ondernemer begrijpt de bij- en afschrijvingen van de bank. Een goede basis dus om je boekhouding mee te doen. 

Boekhouden met Jortt begint dan ook met het inlezen (al dan niet automatisch) van de bij- en afschrijvingen van je bank. Vanaf dat moment begint Jortt voor je te werken. Dankzij de zelflerende software worden alle routinematige handelingen door Jortt voor je gedaan. Zo koppelt het programma ontvangen betalingen direct aan verkoopfacturen en kan het steeds meer andere bij- en afschrijvingen helemaal automatisch voor je verwerken. En als Jortt het nog niet helemaal zeker weet, doet hij je een slim voorstel. Daarbij leert het programma van iedere boeking, zodat volgende soortgelijke boekingen helemaal automatisch gaan.   

Met dit programma kun je zelf de BTW doen, worden complexe handelingen door Jortt zelf verricht en ben je weinig tijd kwijt voor de boekhouding. Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach! 

INFO

Prijs : € 12,50 per maand
Info: jortt.nl 

IN HET KORT

+ Zelf de BTW-aangifte doen
+ Alles wat je nodig hebt voor je boekhouding
+ Programma valideert supersnel volledige boekhouding  

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie