MKB Proof Awards 2020: InformerOnline

Redactie WINMAG Pro
Eigenhandig boekhouden? Het kan. En het hoeft helemaal niet zo intimiderend te zijn. Boekhoudpakketten kennen tal van soorten en maten, maar enkele oplossingen blinken uit. Daaronder: InformerOnline, waarmee je als ZZP’er of MKB’er niet alleen een begrijpelijke basis, maar eveneens het nieuwste van het nieuwste wat betreft automatisering en efficiëntie tot je beschikking hebt.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Het is niet voor niets dat het pakket in 2018 een Robotic Accounting Contest won. Allereerst leest functie ‘Scan&Herken’ automatisch de relevante informatie van digitale of papieren bonnen en facturen. De BoekRobot boekt vervolgens in een juiste categorie. Dergelijke mogelijkheden zijn op zichzelf niet uniek aan Informer. Wél uniek aan Informer is een samenkomst van alle speerpunten die een boekhoudpakket kan hebben.

Eén van die speerpunten: Informer’s geautomatiseerde aangifte. Als ontwikkelingspartner van de Belastingdienst, maakt Informer het mogelijk om binnen de software aangifte te doen. Gebruik je de software om een administratie bij te houden, dan wordt deze administratie automatisch verwerkt in de belastingaangifte. Je hoeft dus niets over te tikken en kan direct vanuit het programma betalen.

Combineer je dit met het feit dat de BoekRobot ondersteunt bij een bijzonder nauwkeurige boekhouding, dan eindig je met zekerheid én gemak. Informer is een volmondige aanrader.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie