MKB Proof Awards 2020: NETGEAR Orbi 4G LTE

Redactie WINMAG Pro
De coronacrisis heeft een gigantische impact op de economie en het bedrijfsleven. Omzetverlies is de nieuwe norm. Productiviteitsverlies kunnen we er niet bij hebben. Bedrijfscontinuïteit moet - vanaf waar dan ook - gewaarborgd worden. De technologie die daarbij helpt dien je naar eigen hand te zetten. Het netwerk is geen uitzondering

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Op CES 2020 lanceerde NETGEAR een gloednieuwe 4G LTE Wi-Fi router. Enerzijds heeft de LBR20 een ingebouwd kabelmodem en voldoende vermogen om vrijwel elke Nederlandse buitenlijn naar volledigheid te benutten. Anderzijds beschik je - na het plaatsen van een SIM-kaart met datatoegang - over een draadloos, op 4G gebaseerd netwerk van tot 125 vierkante meter. In beide gevallen is het wifisignaal staalsterk.

De router leent zich uitstekend voor locaties waar geen buitenlijnen beschikbaar zijn. Denk daarbij aan buitenterreinen of afgelegen locaties. Een 4G-wifinetwerk is in zo’n geval een prima alternatief. Tegelijkertijd doet het model niet onder voor apparaten die uitsluitend kabelsignalen routen. De LBR20 levert het beste van twee werelden.

Een bijkomstig voordeel is het feit dat LTErouters in een noodverbinding voorzien. Gebruik je het model met een buitenlijn en vindt er een storing op het landelijke netwerk plaats, dan kan het netwerk terugvallen op 4G. Zo bereik je continuïteit, wat vandaag de dag belangrijker dan ooit is.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie