MKB Proof Awards 2021: Barco ClickShare

Redactie WINMAG Pro
De Barco ClickShare brengt gebruiksgemak aan in de diverse hardware waaruit vergaderingen en vergaderruimten bestaan. Hybride meetings worden niet alleen mogelijk, maar optimaal.

Nu we na de crisisklappen weer op beide benen pogen te staan, wordt het voor bedrijven alsmaar belangrijker om zich aan te passen aan het ‘hybride’ werken, waarbij er naar een balans tussen de thuis- en kantoorwerkplek wordt gestreefd. Hierin vervult Barco ClickShare een belangrijke rol.

ClickShare Conference

Ook wanneer teams qua afstand verdeeld zijn, moet de kwaliteit van een meeting zo hoog mogelijk zijn. Bijvoorbeeld met draadloze camera’s, microfoons en apparatuur voor het streamen van kwalitatieve audiovisuele content. Vandaar viel Barco’s ClickShare Conference bij ons in de smaak. Het apparaat combineert technologie voor betere samenwerking met de mogelijkheid om te verbinden met wereldwijde collega’s. Met één druk op de knop tover je een lokaal device om tot een verzameling van de apparatuur waar een topvergaderruimte uit bestaat.

ClickShare Conference is te beschouwen als tolk van diverse merken en systemen in de vergaderzaal. De compacte hardware slaat draadloos de brug tussen je laptop en de (USB) camera’s in de vergaderruimte, waardoor het voor elke medewerker mogelijk wordt om de meeting via een eigen laptop te hosten.

Het belang van dure of exclusieve systemen vervalt. Medewerkers kunnen zelf kiezen voor de software en hardware waar zij graag mee werken, zonder daarbij in te leveren op de collectieve productiviteit.

Eerst was er ‘Bring Your Own Device’. Nu belooft ‘Bring Your Own Meeting’ de wereld te veroveren. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie