Neomax houdt Tweet & Greet met IT-professionals

Redactie WINMAG Pro
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT-sector? Detacheringsbedrijf organiseert speciaal voor IT-professionals een Tweet & Greet open avond.

Persbericht:

Almere, 31 januari 2013 – IT-detacheerder neomax organiseert op dinsdag 12 februari een Tweet & Greet open avond. Vanaf 18.00 uur zijn IT-professionals, die op zoek zijn naar een baan, welkom om nader kennis te maken met neomax. De detacheerder is vooral op zoek naar (senior) support engineers, maar met het oog op andere functies zijn ook IT-professionals die een andere functie ambiëren deze avond welkom.

Tweet
Aanmelden voor deze avond doe je als IT-professional door middel van een ‘Twillicitatie’. Kandidaten kunnen via http://neomax.nl/tweet-greet/ of @NeomaxIT tweeten waarom ze geschikt zijn voor een bepaalde vacature. Vervolgens neemt een recruiter van neomax contact met de kandidaat op om diegene persoonlijk uit te nodigen voor de Tweet & Greet in Almere.

& Greet
12 februari worden de IT-professionals ontvangen door één van de recruiters van neomax. Elk heel uur (18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur) vindt er een korte presentatie plaats over werken voor neomax, waaa elke IT-professional een persoonlijk gesprek van een kwartier zal voeren met een recruiter of accountmanager. Samen kijken zij naar de mogelijkheden voor het vervolg van hun carrière van de IT-professional bij een topbedrijf waar neomax zaken mee doet.

'Eerdere Tweet & Greet avonden hebben het succes van werving via social media al bewezen, maar natuurlijk moet je de professionals ook wat te bieden hebben', stelt Stephan Bosman, directeur van neomax. 'Wij bieden IT-professionals een topbaan die past bij het carrièreplan dat zij voor ogen hebben. Daaaast houden we rekening met reistijd en bekijken we de mogelijkheden voor het volgen van een aanvullende opleiding. Wij werken met het uitgangspunt ‘3xBLIJ’, wat inhoudt dat we altijd zorgen voor een win-win-win-situatie. Onze plaatsing is pas geslaagd wanneer zowel de opdrachtgever als de IT-professional en wijzelf blij zijn.'

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie