Netdata Systems BV verhuist Cloudinfrastructuur naar ultramodern datacenter TelecityGroup AMS 5

Redactie WINMAG Pro
TelecityGroup is Europa's toonaangevende provider van premium carrier-neutrale datacenters. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van robuuste veilige omgevingen met hoge connectiviteit waar bedrijven hun bedrijfskritische web- en internet infrastructuren kunnen vestigen.

Persbericht:

De datacenters bevinden zich op de belangrijkste Europese connectiviteitsknooppunten. Een TelecityGroup datacenter is een dynamisch digital ecosysteem met directe toegang tot talrijke telecomoperators en content-distributienetwerken, de grootste breedbandnetwerken en Europese internet exchanges.

Het in 2012 geopende vijfde datacenter van TelecityGroup in Amsterdam biedt 6.000 m² aan klantruimte en 9 megawatt (MW) aan klantcapaciteit. Het datacenter is gebouwd volgens de hoogste eisen – gebaseerd op de Uptime Institute Tier 3+ standards – en is ontwikkeld om high density-apparatuur te huisvesten.

Met de keuze voor TelecityGroup AMS5 is de continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten gewaarborgd. Netdata maakt al sinds jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van andere locaties van TelecityGroup. Voor ons is TelecityGroup een betrouwbare partner die meedenkt en ons de flexibiliteit biedt die vereist is in de huidige economische marktomstandigheden.

Voor een digitale rondleiding en datacenterspecificaties: www.telecitygroup.nl

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie