NETGEAR lanceert Nighthawk Pro Gaming XR500

Jordi Smit
De NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR500 is een router die speciaal is ontworpen voor huizen met een of meer serieuze gamers. De gamingrouter van NETGEAR is dan ook gelanceerd voor de ultieme spelprestaties.

Nighthawk Pro Gaming XR500 voor gamers

De Nighthawk Pro Gaming XR500 Router, aangedreven door de nieuwste DumaOS, is de ultieme uitrusting voor competitieve gamers om voorop te blijven lopen. De NETGEAR-router biedt de beste Nighthawk-functies met geavanceerde software, waarmee je de grootste kans maken om te winnen.

Dynamic Frequency Selection

Het apparaat ondersteunt dual (2,4 GHz en 5 Ghz) bandbreedte. Bovendien bezit de Nighthawk Pro Gaming XR500 een speciale functie, genaamd DFS (Dynamic Frequency Selection), waarmee je kunt sleutelen aan het 5 GHZ-kanaal wanneer je problemen ondervindt. Daarmee kun je verbindingsproblemen vroegtijdig uitsluiten.

LEES OOK: Wi-Fi 6 (802.11ax): pakt connectiviteitsuitdagingen aan

Conclusie Nighthawk Pro Gaming XR500

NETGEAR's Nighthawk Pro Gaming XR500 is een router om zeer aan te raden. De controle die de DumaOS-software biedt via apparaten op je WiFi-netwerk, is niets minder dan een openbaring. Bekijk de website van NETGEAR voor meer informatie over het apparaat.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi