OnePlus presenteert OnePlus 7 serie

Jordi Smit
OnePlus heeft zijn nieuwste lijn premium smartphones, de OnePlus 7 serie, aangekondigd. Met de meest geavanceerde technologie herdefinieert OnePlus het begrip ‘snelheid’ en verlegt op significante wijze de grenzen van de smartphone-ervaring.

OnePlus 7 Pro: ongeëvenaarde gebruikerservaring

Met een van de allerbeste smartphoneschermen in de sector biedt de OnePlus 7 Pro een ongeëvenaarde gebruikerservaring op het gebied van display, camera en prestatie, terwijl de OnePlus 7 een grote stap voorwaarts is in de combinatie van vernieuwing en eigenschappen. De OnePlus Bullets Wireless 2 zorgt voor een groter geluidsbereik en geeft je 10 uur muziek met slechts 10 minuten opladen.

Op de Nederlandse lancering in Amsterdam waren we van de partij. Nog even wachten, maar de OnePlus 7 serie is bijna verkrijgbaar.

Best mogelijke ervaring

'We dagen onszelf voortdurend uit om mensen de best mogelijke ervaring te bieden', zegt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. 'Een geweldige gebruikerservaring betekent vrijheid en zou je leven moeten verbeteren in plaats van je ervan af te leiden. Ik ben zo trots op wat we hebben gebouwd met de OnePlus 7 serie en kan niet wachten tot mensen het scherm proberen.'

Specificaties OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro is uitgerust met een geavanceerd 90 Hz-scherm, wat betekent dat het scherm 90 keer per seconde wordt vernieuwd voor een betere en weergaloze ervaring. Of je nu aan het gamen bent of een film kijkt, de aspectratio van 19,5:9 biedt een ongelooflijke kwaliteit op een vloeiend QHD+ AMOLED-scherm. Het scherm toont verbluffende details dankzij 516 pixels per inch, waarbij 4,49 miljoen pixels worden gebruikt om scherpe en diepe kleuren te krijgen. Dankzij HDR10 en HDR10+ kan er naar content gekeken worden in de best mogelijke kwaliteit met subtiele kleurcontrasten en rijke details.

LEES OOK: De OnePlus 7 kan zomaar de snelste Android smartphone worden

Vooruitstrevende camera-instelling

De OnePlus 7 Pro is voorzien van een vooruitstrevende camera-instelling en biedt adembenemende resultaten voor elk scenario, van een breed gezichtsveld tot een verbluffend portret. Mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe OnePlus UltraShot-technologie, geeft de camera-instelling een natuurlijke kleurreproductie, met scherpe beelden in verschillende omstandigheden, zelfs in weinig licht. De camera’s op de achterkant van de OnePlus 7 Pro beschikken over een geavanceerde 48 megapixel sensor met Optical Image Stabilizer (OIS), een 8 megapixel 78mm telelens van f/2.4 en 1 μm pixelgrootte en gestabiliseerd door OIS, en een 16 megapixel 117° groothoeklens van f/2.2.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi