OneXillium wordt strategisch partner van Upland Software

Redactie WINMAG Pro

OneXillium kondigt een strategisch partnership aan met Upland Software, leverancier van onder andere Objectif Lune, een platform voor documentcompositie en de automatisering van zakelijke communicatie. OneXillium zet zo een volgende stap in haar dienstverlening naar bedrijven rond de veilige inrichting van digitale processen.

Documentlevenscyclus

OneXillium heeft met zijn dienstverlening rond Enterprise Information Management een jarenlange expertise opgebouwd. Het bedrijf werkt in die context al 25 jaar samen met Objectif Lune, dat in 2022 is overgenomen door Upland Software. De succesvolle samenwerking wordt nu versterkt door een strategisch partnership met Upland Software. Dit maakt het mogelijk een nog groter deel van de documentlevenscyclus voor OneXillium klanten te ondersteunen.

Digitale transformatie

Roberto van den Heuvel, Senior Business Consultant bij OneXillium: “We hebben nu de mogelijkheid om de samenstelling van complexe papieren documenten te automatiseren voor grote volumes en beschikbaar te maken voor geautomatiseerde levering via internet, e-mail en mobiele platforms. In ons totaalaanbod betekent dit dat we organisaties kunnen helpen geavanceerdere papieren documenten te produceren. Hier is namelijk ook in het digitale tijdperk nog steeds behoefte aan. Tegelijkertijd kunnen we waar dat nodig en gewenst is papier vervangen door digitale gegevensdragers en maken we de digitale transformatie van documentstromen mogelijk. En dit op een veilige manier, zonder dat organisaties hun bestaande systemen hoeven te veranderen.”

Samenwerking verdiepen en verbreden

Het partnerschap past in de strategie van Upland Software om extra waarde te creëren voor de gebruikers van zijn softwareoplossingen. Het bedrijf spant zich in om de kennis van gespecialiseerde partners, die immers nauw verbonden zijn hun eindgebruikers, te bundelen en te delen. Concreet betekent dit dat OneXillium instaat voor contact en ondersteuning van alle OneXillium klanten die met Objectif Lune Connect werken, de oplossing van Upland Software voor documentcompositie.

Matt Irish, VP Partner Sales bij Upland Software: “We zijn verheugd om onze al 25 jaar durende samenwerking met OneXillium in Nederland te verdiepen en verbreden. We kijken ernaar uit om een nieuw hoofdstuk aan ons partnerschap toe te voegen en we heten OneXillium welkom in ons internationale partnernetwerk.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie