Polycom breidt Microsoft® Lync™-portfolio uit

Redactie WINMAG Pro
Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), marktleider in op open standaarden gebaseerde Unified Communications & Collaboration-oplossingen (UC&C), kondigt een nieuw, speciaal ontwikkeld systeem voor videovergaderruimtes voor gebruik met Microsoft® Lync™ 2013 aan. Het bedrijf presenteert daarnaast een nieuwe applicatie voor het delen van content en nieuwe, aanvullende interoperabele oplossingen. Het portfolio van Polycom – met veertig oplossingen voor video, spraak en het delen van content – is uitwisselbaar met, en geoptimaliseerd voor Microsoft Lync. Daarom prefereert een meerderheid van de klanten Polycom en Microsoft voor het leveren van een complete UC&C-oplossing.

Persbericht:

Nieuw systeem voor videovergaderruimtes voor Lync 2013, een baanbrekende applicatie voor het delen van content en andere oplossingen

  • Nieuw systeem voor videovergaderruimtes, speciaal ontwikkeld voor Microsoft Lync 2013, zorgt voor eenvoud en geavanceerde samenwerkingsmogelijkheden voor gebruikers.
  • Nieuwe softwareapplicaties ondersteunen het nog beter delen van content tussen op standaarden gebaseerde videosamenwerkingsapparatuur en Lync.
  • Polycom biedt veertig oplossingen, uitwisselbaar met of geoptimaliseerd voor Lync 2010.
  • Combinatie van Polycom® RealPresence®-oplossingen en Microsoft Lync blijft wereldwijd nieuwe klanten trekken.

De Polycom® RealPresence®-video- en spraakoplossingen gecombineerd met Microsoft Lync, zorgen voor uniforme communicatie in de werkomgeving: onderweg, thuis, op kantoor, in vergaderruimtes en in grote videovergaderruimtes. Met Lync en de RealPresence-oplossingen start een medewerker probleemloos een videosessie met behulp van een vertrouwde interface en binnen de normale werkomgeving. Dat is mogelijk in elke werksituatie, thuis of op kantoor. Werknemers hoeven alleen op een naam in hun Lync-contactlijst te klikken om veilig face-to-face te werken met anderen via Polycom-video op hun desktop of in een vergaderruimte.

“Wij hebben lang met Microsoft samengewerkt om er zeker van te zijn dat onze oplossingen uitwisselbaar zijn. We doen dat met veel enthousiasme opnieuw voor Lync 2013”, zegt Ted Colton, Global Vice-President Strategic Alliances van Polycom. “Onze gezamenlijke klanten profiteren op dit moment van de mogelijkheid om de drempel van geografische grenzen tussen medewerkers te slechten. De combinatie van Polycom- en Microsoft-software biedt medewerkers meer flexibiliteit en voorziet in een naadloze UC-oplossing voor video, spraak, vergaderen en samenwerking, altijd en overal. Met ons nieuwe, speciaal voor Lync ontwikkelde systeem voor videovergaderruimtes wordt alles nog beter en vergroten we de waarde voor onze klanten verder.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie