Samsung lanceert de GALAXY S4: de smartphone waarmee je het maximale uit je leven haalt

Redactie WINMAG Pro
- GALAXY S4 brengt jouw wereld samen - ’s Werelds eerste Full HD Super AMOLED display laat beelden op zijn best zien - Bedien de GALAXY S4 met je ogen

Persbericht:

Delft, 15 maart 2013 - Samsung kondigt vandaag de vierde generatie GALAXY S aan: de GALAXY S4. Deze slimme slanke smartphone begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de GALAXY S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. Bovendien weet deze smartphone wat jij wilt. Bekijk je een video en kijk je weg? De GALAXY S4 pauzeert even en gaat weer verder als jij je blik weer op het scherm richt.

De Samsung GALAXY S4 is slanker, maar krachtiger. Lichter van gewicht, maar groter in mogelijkheden. Het design van de GALAXY S4 is verbluffend: het scherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is. De 1.9 GHz Quad Core processor zorgt ervoor dat je direct kunt doen wat je wilt, ook als je aan het multi-tasken bent.
'Met de GALAXY S4 verbetert Samsung opnieuw de manier waarop we leven,' zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. 'Alle innovatieve mogelijkheden van de GALAXY S4 zijn ontwikkeld op basis van de inzichten en behoeften die wij hebben ontdekt bij consumenten over de hele wereld. Na de succesvolle GALAXY S serie, is deze telefoon opnieuw een toonbeeld van innovatie die door mensen is geïnspireerd. Bij Samsung stoppen wij nooit met innoveren, zodat wij mensen op onze beurt weer kunnen inspireren.'

’s Werelds eerste Full HD Super AMOLED display laat beelden op zijn best zien

Je leven is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Met de GALAXY S4 leg je elk moment feilloos vast om het vervolgens direct met anderen te delen. Het eerste Full HD Super AMOLED display ter wereld laat jouw beelden op zijn best zien. Het 5-inch grote scherm toont 441 pixels per inch voor een ongelooflijke kijkervaring. De GALAXY S4 is voorzien van Corning’s nieuwe Gorilla® Glass 3, zodat je smartphone heftige situaties doorstaat.

De Samsung GALAXY S4 heeft een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde, waardoor je méér met je smartphone kunt doen. Als je de ‘Dual Camera’ functie selecteert, kun je met de twee camera’s tegelijkertijd foto’s maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De GALAXY S4 beschikt ook over twaalf fotografie-instellingen die unieke beelden opleveren. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast.

Met de nieuwe ‘Story Album’ functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals Facebook updates, aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto’s en video’s verzameld en gesorteerd aan de hand van je timeline, geo-tagging informatie of een specifiek evenement.

Ook kun je met de Samsung GALAXY S4 videocalls met familie en vrienden voeren. Zodra je de ‘Dual Video Call’ functie inschakelt, kun jij hen zelfs laten zien waar jij naar kijkt tijdens het gesprek. Voer je een videogesprek via ChatOn? Dan kun je jouw scherm delen met degene met wie je videobelt. Dat is handig als je bijvoorbeeld een route wilt uitleggen. Je gaat naar S Note en tekent de route live uit.

Echt contact houden met vrienden en familie

Met de Samsung GALAXY S4 kun je echt contact houden met alle mensen die belangrijk zijn in je leven. Met de ‘Group Play’ functie geniet je samen van muziek, foto’s en games zónder dat je afhankelijk bent van Wi-Fi of netwerkbereik. Zo kun je met ‘Music Live Share’ tegelijkertijd naar een nieuwe plaat luisteren op meerdere telefoons tegelijkertijd. Het zorgt voor de beste party-vibe. Ook al ben je kilometers ver verwijderd van je vrienden of familie.

De GALAXY S4 ondersteunt HSPA+42Mbps en 4G, zodat je overal ter wereld kunt vertrouwen op de beste verbinding. De 4G-versie ondersteunt tot zes verschillende bandtypes. Daardoor werkt je smartphone in de meeste 4G dekkingsgebieden en is wereldwijd 4G roaming mogelijk.

Bedien de GALAXY S4 met je ogen

De Samsung GALAXY S4 zorgt ervoor dat je ontspannen door het leven gaat, want de smartphone weet wat jij wilt. De smartphone herkent bijvoorbeeld je gezicht, je stem en je bewegingen, zodat jij je GALAXY S4 kunt bedienen zonder dat je het scherm hoeft aan te raken. Zo kun je met ‘Samsung Smart Pause’ het scherm bedienen met je ogen. Als je een video op de smartphone bekijkt, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. En zodra je je ogen weer richt op het scherm, gaat de video vanzelf weer verder. Met ‘Samsung Smart Scroll’ scroll je door webpagina’s of e-mailberichten zonder het scherm aan te raken. Je hoeft daarvoor alleen maar naar het scherm te kijken en je pols te bewegen.

Ook met ‘Air View’ bespaar je tijd. Je houdt enkel je vinger bóven de content en je krijgt een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening. Zonder dat je de bestanden één voor één hoeft te openen. Dat maakt het vinden van een bestand een stuk gemakkelijker. ‘Air Gesture’ zorgt ervoor dat je met een simpele handbeweging het volgende muzieknummer opzet, door een webpagina scrolt of een telefoongesprek aanneemt.

Thuis kun je de GALAXY S4 gebruiken als afstandsbediening van je home entertainment systeem. Inclusief televisie, dvd- speler en zelfs de airconditioning. Daarvoor hoef je alleen maar de functie ‘Samsung WatchON’ te activeren.

Gezonder leven

De Samsung GALAXY S4 helpt je gezond te leven. De nieuwe ‘S Health’-software registreert via sensoren jouw fysieke gesteldheid, de omgeving waarin je je bevindt en andere zaken die je gezondheid kunnen beïnvloeden. Ook kun je voortaan met je smartphone je gezondheidsstatus checken door het eetdagboek, work-out schema’s of de slaapmonitor te gebruiken.
Je welzijn wordt verder vergroot door het ‘Adapt Display’ dat zorgt voor de meest optimale kijkbeleving voor elke afzonderlijke applicatie. En ‘Adapt Sound’ zorgt weer voor het meest optimale geluid dat je volledig kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Met de Samsung GALAXY S4 haal je het maximale uit je leven.

De Samsung GALAXY S4 met 16 GB geheugen is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Black Mist en White Frost. De adviesverkoopprijs bedraagt € 699,- inclusief BTW.


Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie