Samsung lanceert Galaxy M-Serie

Jordi Smit
Samsung heeft in India de gloednieuwe Galaxy M-serie gepresenteerd. De Samsung-toestellen hebben een redelijke verzameling van specificaties en zijn volledig ontwikkeld om de Indiase markt voor zich te winnen. De smartphonereeks komt waarschijnlijk ook richting Europa.

Samsung Galaxy M-serie

De aankondiging van de Galaxy M-serie hing al een tijd in de lucht, maar nu wordt deze dus eindelijk gepresenteerd. De smartphones hebben beide een Infinity V-display: kort gezegd een druppel-notch in de vorm van een 'v'. Bovendien zijn de telefoons de Samsung Experience skin met Android 8.1 Orea. De Galaxy M10 en Galaxy M20, die de Galaxy M-serie vormen, beschikken beide over een vingerafdrukscanner aan de achterkant, een USB-C port en hebben een headphone jack.

Samsung Galaxy M10

De Samsung Galaxy M10 is voorzien van een 3400mAh-batterij; dat is behoorlijk te noemen als je kijkt naar de prijs van het toestel. Bovendien draait de M10 op een Exynos 7870 chipset, waardoor het zich iets meer op kracht lijkt te richten. Beide toestellen hebben een dual-camerasysteem met een 13 megapixel f1.9 camera.

Prijs: Vanaf € 100,-

LEES OOK: 'Beelden Samsung Galaxy S10 gelekt'

Samsung Galaxy M20

De Samsung Galaxy M20 is in het bezit van een 6.3-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2340 en een aspect ratio van 19.5:9. Tevens draait het toestel op een Exynos 7904 quad-core processor en 3GB aan RAM. De M20 beschikt over 32GB aan opslagcapaciteit en is verkrijgbaar met 4GB RAM en 64GB aan opslagcapaciteit.

Prijs: Vanaf € 135,-

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi