Samsung werkt aan nog twee opvouwbare smartphones

Jordi Smit
Samsung presenteerde afgelopen maand de Samsung Galaxy Fold, een opvouwbare smartphone, en daar blijft het niet bij. De telefoonproducent is namelijk bezig met nog twee opvouwbare telefoons, zo meldt Bloomberg.

Twee opvouwbare smartphones

Samsung zou volgens de geruchten werken aan opvouwbare smartphones waarbij het scherm aan de buitenkant opvouwt, vergelijkbaar met de Huawei Mate X. Daarnaast zou het bedrijf werken aan een versie die in de lengte uitvouwt, zoals klaptelefoons uit het verleden. 

Niet gereageerd

Samsung heeft overigens niet op de geruchten gereageerd. Het is daarnaast niet duidelijk wanneer het bedrijf de nieuwe telefoons openbaar wil maken. De Samsung Galaxy Fold komt op 3 mei richting Europa en kost naar verluidt ruim € 2.000,-.

LEES OOK: 5G telefoons komen eraan

Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold werd in februari bevestigt op de Samsung Unpacked. De 7,3-inch Infinity Flex Display luidt een baanbrekend mobiel tijdperk in. Klap je 'm uit, dan bedraagt de Galaxy Fold de grootte van een tablet. Klap je 'm in, dan past de telefoon in een broekzak. Met een primaire resolutie van 1536x2152 px vormt de aanstaande release zich tot één van 's werelds grootste zakformaat smart devices. 

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi