Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 beschikbaar voor pre-orders

Jordi Smit
Microsoft presenteerde in oktober 2018 toevoegingen aan de Surface-familie. Vanaf vandaag zijn de Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 beschikbaar voor pre-orders. Vanaf 7 februari 2019 zijn deze voor consumenten beschikbaar in Nederland via de online Microsoft Store, retailers en partners.

Surface Pro 6

De Surface Pro 6 is de krachtigste Surface Pro tot nu toe en komt beschikbaar in de kleuren platina en zwart. Het device heeft de nieuwste achtste generatie Intel Quad Core-processor. De Surface Pro 6 is 67 procent sneller dan zijn voorganger en kent een batterijlevensduur van 13,5 uur.

Surface Laptop 2

De Surface Laptop 2 is dun en licht en past hierdoor gemakkelijk in je tas. Het device is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder mat zwart, bordeauxrood, kobaltblauw en platina. De Surface Laptop 2 draait op de nieuwste achtste generatie Intel Quad Core-processor en is 85 procent sneller dan de vorige Surface Laptop. Deze Surface Laptop heeft daarnaast een batterijlevensduur van maximaal 14,5 uur. Het device maakt nauwelijks een geluid wanneer je het scherm dichtklapt en op het toetsenbord typt.

Surface Studio 2

De Surface Studio 2 is de meest krachtige Surface ooit. Het is ontwikkeld voor hogere grafische prestaties en snellere verwerking. Deze heeft anderhalf keer snellere grafische prestaties en twee keer het grafische geheugen in vergelijking tot zijn voorganger, en is 38 procent helderder, met 22 procent meer contrast. Daarnaast heeft de nieuwe Studio 4096 drukniveaus en kantelgevoeligheid voor tekenen en schetsen.

LEES OOK: Microsoft introduceert Windows Sandbox

Zakelijke versies Surface Pro 6 en Surface Laptop 2

De Surface Pro 6 en Surface Laptop 2 komen ook beschikbaar in speciale varianten voor zakelijk gebruik. Deze versies beschikken onder andere over Windows 10 Pro in plaats van Windows 10 Home voor geavanceerde beveiliging, beheersbaarheid voor (groot)zakelijke organisaties en meer hulpmiddelen voor het verhogen van productiviteit. Bovendien beschikt het over Microsoft Advanced Exchange, een nieuwe garantiedienst met versnelde vervanging van devices zonder extra kosten.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi