Vamp speaker helemaal van gerecyclede producten

Vamp komt met duurzame speaker

Redactie WINMAG Pro
Drie jaar geleden kwam Vamp met een revolutionaire versterker op de markt die elke oude speaker omtovert in een bluetoothspeaker. Veel mensen waren laaiend enthousiast, maar konden het apparaat niet gebruiken omdat ze geen oude speaker hadden. Daarom komt Vamp nu zelf met een speaker, helemaal gemaakt uit gerecyclede producten.

In 2013 begon Vamp met een kickstartercampagne om een versterker op de markt te brengen die elke speaker in een handomdraai te veranderen in een bluetoothspeaker. De campagne was een groot succes en binnen de kortste keren werd de tweede versie van de Vamp uitgebracht, met stereo en twee keer zo veel volume. Veel mensen waren enthousiast maar konden niet met de versterker uit de voeten omdat ze geen speaker hadden. Daarom komt het bedrijf nu zelf met een duurzame speaker.

Lees ook: Gadgettip: Portable Bluetooth Speaker

 

Meer speakers op 1 Vamp

Het is met de Vamp speaker ook mogelijk om meerdere speakers aan te sluiten. De achterkant van de Vamp speaker beschikt over meerdere inputs, waardoor je tot twee extra speakers kan aansluiten. Hierdoor kan je zeer gemakkelijk een ultieme stereo-omgeving creëren.

Wil je Vamp ondersteunen en zo direct een Vamp of Vampspeaker reserveren? Kijk dan op de Kickstarterpagina van het bedrijf.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie