VoiceTrust lanceren BPM software met stemidentificatie

Redactie WINMAG Pro
USoft stelt met zijn software mensen en organisaties in staat om enterprise architectuur, bedrijfsprocessen en business requirements op een eenduidige, consistente en geïntegreerde wijze vast te leggen. VoiceTrust is een wereldwijde aanbieder van digitale betalings- en stembiometrische oplossingen en technologieën.

Persbericht:

Baarn, 18 maart 2013USoft en Voicetrust introduceren BPM (Business Process Management) software met stemidentificatie, oftewel ‘voice enabled BPM’. 

VoiceTrust is een wereldwijde aanbieder van digitale betalings- en stembiometrische oplossingen en technologieën. De stemidentificatieoplossingen van Voicetrust helpen bij het eenvoudig ontwikkelen en beheren van veilige spraakgebaseerde goedkeuringsprocessen binnen bedrijven.

USoft heeft de technologie van VoiceTrust aan zijn bpm-platform gekoppeld en kan hiermee snel applicaties en apps ontwikkelen. ‘Denk bijvoorbeeld aan een applicatie waarmee een manager door middel van spraak de boekingen van medewerkers autoriseert. Met VoiceTrust hebben we een aantal verticale oplossingen uitgewerkt die we na de aankondiging van deze samenwerking in de markt gaan zetten', aldus Roel Spans, CEO van USoft.

‘Stemverificatie is een makkelijke en veilige verificatiemethode die momenteel erg gewaardeerd wordt door medewerkers die veel onderweg zijn’, zegt Tariq Habib, CEO van VoiceTrust. ‘Samen met USoft kunnen we aan de vraag van de markt voldoen naar bewezen en effectieve innovatie.’

‘Daarbij gaat het niet om eenvoudige spraakherkenning maar om spraaktechnologie die de zekerheid biedt dat diegene die telefonisch contact heeft ook diegene is die hij zegt dat hij is’, vult Spans aan. ‘Middels het van te voren autoriseren van je stem kunnen op een later moment beslissingen simpel telefonisch worden genomen. Je hebt bijvoorbeeld toestemming nodig van je manager voor je volgende leaseauto. Je manager wordt gebeld, zegt een paar woorden, zijn of haar stem wordt herkend door het systeem en daarmee wordt jouw leaseauto goedgekeurd. Met behulp van USoft BPM Software, kun je zowel versterkte beveiliging als gebruikersgemak op een snelle manier aan je bedrijfsapplicaties toevoegen.’

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie