KPN en F-Secure verstevigen samenwerking voor optimale MKB-beveiliging

Redactie WINMAG Pro
KPN Telecom en F-Secure hebben hun samenwerking voor een periode van drie jaar verlengd. Al geruime tijd is F-Secure leverancier van verschillende beveiligingsoplossingen van de grootste telecomprovider van Nederland. Met de beklonken samenwerking voorziet KPN het Midden- en Kleinbedrijf van een volledig dienstenpakket waaronder real-time beveiliging voor onder meer PC’s, smartphones, tablets én servers. KPN biedt haar cloud-diensten standalone aan voor iedere ondernemer, ongeacht van welke provider hij gebruikmaakt. Op dit moment maken reeds honderdduizenden MKB-klanten gebruik van KPN’s cloud-diensten. SWOL, de afkorting voor Software Online, omvat onder meer opslag en back-up, hosting, e-mail, domeinnaam, kantoorsoftware en internetbeveiliging die allemaal in ‘de cloud’ plaatsvinden.

Persbericht:

Een praktische toevoeging aan de dienst Internet Veiligheidspakket is de beheerportaal, een centraal punt waar alle PC’s en en servers kunnen worden beheerd. In de toekomst is deze beheerportaal ook in staat aangesloten tablets en smartphones te beheren.

“KPN SWOL is een volledige one stop shop voor het Nederlandse Midden- en Klein Bedrijf”, zegt Omar Benameur, Directeur KPN Software Online. “Vanuit een enkel aanspreekpunt kan de ondernemer al zijn ‘digitale’ zaken voortaan zelf regelen. Of het nu gaat om computers of mobiele toestellen: via SWOL kun je alle diensten voor je onderneming in de cloud regelen en vanuit ieder apparaat. Voor wat betreft de beveiligingsoplossingen werken we al sinds vele jaren naar tevredenheid met F-Secure, en deze samenwerking willen we in de nabije toekomst ook naar andere kanalen uitbreiden. Een andere groeipotentie van onze verlengde samenwerking is de groeiende vraag naar een gedegen beveiligingsoplossing voor mobiele platformen zoals Android. Samen met F-Secure spelen we op deze ontwikkeling in.”

Peter Bastiaansen, country manager van F-Secure in Nederland: “We zijn verheugd met de verlenging van de samenwerking met KPN. Het Nederlandse MKB verzet dagelijks veel werk en wil daarbij zo min mogelijk omkijken naar randzaken waaronder een optimale beveiliging van alle digitale diensten. Dankzij F-Secure’s beveiligingstechnologie in KPN’s cloud-diensten zijn Nederlandse ondernemers verzekerd van een optimale en real-time beveiliging tegen al het digitale kwaad waar tienduizenden ondernemers met een onbeschermde infrastructuur dagelijks onbewust mee te maken krijgen.”

F-Secure - Omdat sommige zaken onvervangbaar zijn

Terwijl u zich concentreert op wat voor u belangrijk is, zorgen wij ervoor dat u beschermd en veilig online bent, of u nu een computer, smartphone of tablet gebruikt. Wij zorgen ook voor uw back-ups en stellen u in staat om uw belangrijke bestanden te delen. Onze diensten zijn beschikbaar bij meer dan 200 operators wereldwijd en worden door miljoenen consumenten en bedrijven gebruikt. F-Secure is opgericht in 1988 en is genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki Ltd. Voor meer informatie: www.f-secure.nl.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie