ERP-suite Centric volledig vernieuwd

Redactie WINMAG Pro
Centric is een gespecialiseerde IT-organisatie en biedt maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuren, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten.

Persbericht:

Oostkamp - februari 2013 - Centric kondigt met de nodige trots haar totaal vernieuwde ERP-suite voor bouw- en productiebedrijven en de groothandel aan. Centric is met deze state-of-the-art technologie klaar om ook de volgende jaren een prominente rol te spelen op de Europese markt als leverancier van ERP-software. Met deze lancering komt een einde aan een doortastend vernieuwingsproces die begon in 2010.

Na het méér dan 35 jaar succesvol inzetten van de CS solution ERP-suite - in zijn huidige vorm - werden Centric Tradeworld (voor groothandel en productiebedrijven) & Centric Building Solutions (voor bouwbedrijven) volledig vernieuwd. Naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen op de markt, nieuwe trends en vragen van klanten om data te ontsluiten werd een nieuwe architectuur voorzien.

Centric’s meest geavanceerde ERP-oplossing voor deze doelgroepen in de Europese markt is een geslaagd huwelijk van Oracle’s betrouwbare en stabiele database met nieuwe technologieën en mogelijkheden. Zo heeft de suite een moderne look&feel en interface meegekregen, werden de rapportagemogelijkheden uitgebreid, levert de oplossing verschillende Business Intelligence (BI) tools en tal van mobiele- en collaboratiemogelijkheden.

Het New Tech platform is volledig compatibel met Microsoft SharePoint. SharePoint is vooral gekend voor zijn DMS functionaliteiten, maar Centric heeft oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan enkel het gestructureerd beheren van MS Office documenten (automatisatie workflows, documentenbeheer, integratie met Microsoft outlook en office, intra&extranet, zoekfunctie, weermodules, sociale media, toegangsregistratie, who’s who?, ….).

'Met deze doordachte investering hijsen wij ons vér voorbij de functionaliteiten en mogelijkheden van eender welke andere ERP-aanbieder voor onze doelgroepen in Europa. Onze klanten kunnen voortaan beschikken over het meest geavanceerde ERP-pakket in de markt en daar zijn wij fier op. In de Nederlandse markt hebben klanten zoals AGU en Dantuma resoluut gekozen om mee te stappen in de vernieuwing en ook in België zijn onze klanten enthousiast om met deze nieuwe technologie aan de slag te gaan.”'stelt Luc Lammens, CEO van Centric Belgium.

Kijk voor meer informatie op: www.centric.eu

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie