MKB Best Choice Awards 2018: Gigaset N870 IP Pro

Redactie WINMAG Pro
Met de Gigaset N870 IP Pro zet je eenvoudig een professioneel IP DECT netwerk op. Het Multi-CELL DECT systeem zorgt er namelijk voor dat je met je DECT handsets via VoIP (PBX) kunt telefoneren.

Innovatieve, baanbrekende oplossing

Het Gigaset N870 Multicell-systeem is een innovatieve, baanbrekende oplossing die DECT-basisstation en oproepbeheer combineert om een zeer schaalbare en toch betrouwbare oplossing te creëren voor organisaties die gegarandeerde mobiele communicatie op alle locaties van elke vorm of grootte nodig hebben. Elke zone ondersteunt maximaal 250 handsets en 60 gelijktijdige gesprekken, waardoor deze ideaal is voor kleine en middelgrote organisaties.

Professioneel Multi-CELL DECT systeem

De DECT manager van het Gigaset N870 IP Pro systeem wordt verbonden met jouw SIP provider of aangesloten op uw VoIP PBX. In tegenstelling tot andere Multi-CELL DECT systemen hoef je bij de Gigaset N870 IP Pro geen ander product aan te schaffen wat als DECT manager dient. De N870 is namelijk configureerbaar als basisstation of als manager.

Seamless roaming met de Gigaset N870 IP Pro

Dankzij de Gigaset N870 IP Pro kan je met je DECT handsets gebruikmaken van de voordelen van VoIP-telefonie. Heb je meerdere Gigaset N870 IP Pro basisstations en synchroniseer je deze via het LAN-netwerk, dan vormen ze één groot DECT netwerk. Seamless roaming maakt het mogelijk om tijdens het telefoongesprek rond te lopen zonder dat een telefoongesprek wordt verbroken tijdens de wisseling tussen basisstations.

Prijs € 529,-
Info www.gigasetpro.com  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie