MKB Proof Awards 2019: Hostnet

Redactie WINMAG Pro
Ben je bekend met webhosting, dan weet je dat pakketten veelal vergelijkbare mogelijkheden bieden. Het belang van voldoende dataverkeer en schijfruimte is niet geheel aan de kant te zetten, maar bij het kiezen van de host van jouw mailcommunicatie en website dien je bovenal zaken als up-timegarantie, SSL-certificaten, betrouwbaar patchmanagement, gebruiksgemak en service vooraan te stellen.

Hostnet stelt drie verschillende webhostingpakketten beschikbaar. Bij afname krijg je een deel van een server in een Nederlands datacenter tot je beschikking. Pakketten starten vanaf € 4,- per maand, worden elk geleverd met een SSL-certificaat (Hostnet verlengt het certificaat automatisch en houdt daarmee jouw https-verbinding in stand) en ondersteunen PHP 5.4 tot en met PHP 7.2. De volledigste oplossing, Webhosting Plus, biedt 100 GB aan schijfruimte, 50 MySQL-databases, 100 mailboxen en ‘one click’-installatiemogelijkheden voor CMS-systemen WordPress, Joomla! en PrestaShop.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Uniek

De kern is sterk, maar het zou niet eerlijk zijn te verkondigen dat de genoemde eigenschappen uniek zijn aan Hostnet. Wél uniek aan Hostnet is de service. De website werkt intuïtief en slaagt in het leveren van alle informatie die komt kijken bij het opzetten van jouw website. Bellen kan overigens bijna altijd: bereikbaarheid is dusdanig goed dat je zelfs ‘s weekends en ‘s avonds kunt bouwen op ondersteuning. Een volledig overzicht van pakketten,verdere informatie en service vind je op de website.

Info | Hostnet

Info en prijzen: www.hostnet.nl

In het kort

  • + Topservice en – ondersteuning
  • + Inclusief SSL-certificaat, mailbox(en) en MySQL
  • + ‘One click’-installatie van WordPress, Joomla! of PrestaShop
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie