Sneller inloggen Windows 10 zonder Windows 10 update

Sneller inloggen Windows 10

Jeroen van Onselen
Inloggen in Windows 10 te traag? Het kan tien keer zo snel.

Een steeds trager Windows is niet alleen irritant, het loopt ook financieel in de papieren voor werkgevers. Gelukkig kan het sneller, zegt het IT-bedrijf Ivanti.

En dan gaat het niet over de verwachte grote Windows 10 update uit Amerika.

Ivanti zegt dat met Ivanti® Environment Manager Policy en Ivanti Migration Accelerator voor Windows 10, de inlogsnelheid omhoogschiet. Dit is goed voor de productiviteit van gebruikers en het stroomlijnen van het migratiepad naar Windows 10 .

Tien keer sneller inloggen

De Ivanti Environment Manager Policy zorgt ervoor dat gebruikers tot tien keer sneller kunnen inloggen in Windows, dankzij de eliminatie van trage, ingewikkelde login-scripts en het vervangen van group policies (GPO’s). Het biedt ook een moeiteloze migratie van gebruikersinstellingen en bestanden naar Windows 10 met de gratis Ivanti Migration Accelerator voor Windows 10 resource kit, die beschikbaar is in de Ivanti Marketplace.

Zelf tweaken kan ook (en kost minder)

Als je de tijd en de kennis hebt, kun je overigens zelf ook heel veel (gratis) doen. Minder tijd en geen zin de diepte in te duiken? Deze vier snelle stappen snapt iedereen. Of kijk onderstaande tutorials over hoe Windows sneller te maken.

Windows 10 sneller maken

Windows 7 en Windows 8 sneller maken

Geen Windows 10?

Dat allemaal gezegd hebbend. mocht je als bedrijf nog niet zijn overgestapt op Windows 10 dan is het raadzaam te lezen wat onze gastexpert schrijft.

Update Windows 10

Ook interessant: drie redenen om de Windows 10 upgrade van april 2018 uit te voeren

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroenvan Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanJeroen