Vind jouw droomwerkgever op De Nederlandse Carrièredagen!

Redactie WINMAG Pro
De Nederlandse Carrièredagen 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers. Het evenement vindt op 22 & 23 november plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je al een tijdje een baan maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar De Nederlandse Carrièredagen!

Je komt hier in contact met meer dan 120 Topwerkgevers zoals Rabobank, KLM, Vodafone-Ziggo, Rijksoverheid en NS. Daarnaast is er ook dit jaar weer een interessant workshopprogramma. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans je cv te laten checken, ontvang je tips en tricks om deze te verbeteren én kan je een professionele LinkedIn foto laten maken. De beurs vindt plaats op 22 en 23 november in De Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Interessant workshopprogramma

Naast een volle beursvloer is er een inspirerend workshopprogramma waar je kunt deelnemen aan vakinhoudelijke masterclasses en carrièregerichte workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over onderwerpen als Personal Branding en netwerken. Hoe jij in je kracht kunt staan en hoe zorg je dat je succesvol netwerkt?!

Naast de vele workshops en presentaties, kan jij ook nuttige informatie krijgen over je cv. Beide beursdagen worden er gratis cv-checks gedaan én kun je kosteloos een professionele LinkedIn foto laten maken. 

Bijzondere opening

Dit jaar zullen De Nederlandse Carrièredagen geopend worden door Janine Vos, Chief HR Officer bij Rabobank. Vanwege haar uitgesproken visie op de toekomst van werk, heldere overtuiging op de toekomst van leiderschap en de vaardigheid om dit pakkend en aansprekend over te brengen, is zij in 2017 uitgeroepen tot ‘CHRO of the year’. Een vrouw met een inspirerende carrière waarover Lexter Woodley haar een aantal vragen zal stellen.

Match & Meet

Het inspirerende congresprogramma is natuurlijk al de moeite waard. Maar ook de aanwezige topwerkgevers zijn een goede reden om de beurs te bezoeken. Grote namen als Google, Capgemini, Rabobank, KLM, NS en Ministerie van Defensie zijn allemaal op de beursvloer te vinden. En nog beter: jij kunt met ze in contact komen. Hoe? Door je in te schrijven voor de beurs én je Match en Meet profiel compleet te maken. Zodra jij een Match bent met een van de deelnemende bedrijven, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging en een speciaal ticket om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer. Wie weet wordt dit wel jouw toekomstige werkgever!

Mis het niet!

Tussen het bijwonen van de lezingen en het netwerken met potentiele werkgevers door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt een bezoek brengen aan het Experienceplein om daar de vetste trends te aanschouwen. En de dagen worden afgesloten met spetterende optredens van Edsilia Rombley en Die Verruckte Stunde.

Dus ben jij geïnteresseerd in jouw carrièremogelijkheden? Zet dan vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 in je agenda en scoor jouw gratis e-ticket! Voor een laatste update van het programma en een overzicht van deelnemende bedrijven ga je naar carrierebeurs.nl.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie