VMware onthult nieuwe Anywhere Workspace-innovaties

Redactie WINMAG Pro
Nu organisaties zich moeten aanpassen aan de veranderende eisen van een hybride workforce, moeten ze ook operationele complexiteiten en verouderde tooling beheren en tegelijkertijd werknemers ondersteunen ongeacht de app, het apparaat of de locatie.

VMware kondigt verbeteringen aan zijn VMware Anywhere Workspace-platform aan, waaronder grote veranderingen in de Workspace ONE-architectuur die zorgen voor betere prestaties en schaalbaarheid voor miljoenen endpoints; en nieuwe innovaties in VMware App Volumes die de beheertijd en infrastructuurkosten van virtuele app- en desktopomgevingen enorm verminderen. Samen zorgen deze verbeteringen ervoor dat  IT-teams efficiëntere digital workspaces kunnen beheren die productieve en betrouwbare ervaringen opleveren voor hun hybride workforce.

“De eisen rondom hybride werken veranderen continu, daarom moeten organisaties voortdurend veranderingen monitoren en nieuwe workflows implementeren. Wij geloven dat automatisering aangedreven door data science de operationele efficiëntie enorm kan verbeteren en de IT workforce kan transformeren”, zegt Boudewijn Aelbers, director presales Benelux bij VMware. “87% van de organisaties die meededen aan een recent VMware onderzoek zegt dat ze hun investeringen in automatisering de afgelopen twee jaar hebben verhoogd. De nieuwe verbeteringen aan het Anywhere Workspace platform helpen organisaties om automatisering naadloos te integreren in elke stap van hun IT- workflow.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie