OneXS Compleet

Redactie WINMAG Pro
Het beheren van de verschillende telefoonnummers, toestellen, doorschakelingen en zelfs abonnementen is met enkele klikken in het webportaal of de iOS- of Android-app van OneXS Compleet geregeld.

Het toevoegen van nieuwe gebruikers, inclusief eigen telefoonnummer is een kwestie van het invoeren van de persoonsgegevens en het kiezen van een van de beschikbare nummers uit een dropdown-menu. Op ieder moment kunnen telefoonnummers en gebruikers worden toegevoegd of verwijderd, deze gegevens worden dagelijks door OneXS bijgewerkt zodat je nooit te veel betaalt. Het Pro-profiel geeft de meeste opties, waaronder het instellen van een eigen voicemail, kantoor op afstand en OneXS Anywhere, waarmee het doorschakelen naar meerdere vaste en mobiele nummers gemakkelijk wordt gemaakt. Met een sliderbalkje, zoals je dat kent van iOS, kies je welke doorschakelingen actief zijn.

OneXS Compleet is zoals de naam al zegt een zeer volledige, gemakkelijk te beheren zakelijke telefonieoplossing. De interface is praktisch ingericht en alle functies hebben een duidelijk doel en zijn gemakkelijk instelbaar. Er zijn niet langer apart geschoolde medewerkers nodig om gebruikersprofielen en telefonieopties in te stellen, iedereen met een basale kennis van apps en het internet kan met de interface overweg. Ondernemers kunnen eindelijk het heft in eigen hand nemen en ingewikkelde zakelijke oplossingen laten voor wat ze zijn.

Compleet wordt aangeboden in drie vormen:

  • Compleet Offce, vanaf € 9,50 euro inclusief onbeperkt bellen. Alternatief kan er worden gekozen voor afrekenen per minuut of seconde vanaf € 3,50 euro per maand. 
  • Compleet Mobiel, inclusief sim-only abonnementen en 1000 minuten per maand gratis bellen met andere mobiele collega's vanaf € 10,51 per maand.
  • Compleet Internet met een snelheid tot 35Mbit/s vanaf € 30,- per maand.
Info: www.compleet.nl
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie