MKB Proof 2018: dean one

Redactie WINMAG Pro
De ene communicatie-oplossing is de andere niet. Maar als je dan toch een keuze maakt voor zo'n oplossing, dan doe je er als MKB'er goed aan dean onepro in je overweging mee te nemen.

Wie dean onepro kiest, die kiest voor gemak. Zo eenvoudig is het. Je neemt als ondernemer een VoIP-centrale af. Daarna is het een kwestie van een abonnement kiezen die bij jouw organisatie past. Dankzij dean’s Hardware Service Plus hoef je niet te investeren in nieuwe toestellen en dean onepro wordt vervolgens volledig geïnstalleerd opgeleverd met A-merk telefoons en randapparatuur.

Beheerportal

Het is zonneklaar dat deze fabrikant met zijn producten inzet op de huidige manier van werken. Dat uit zich via het beheren van de functionaliteiten. Dit kan via de beheertool, of de app ‘dean remote’. Aangezien bijna iedereen dag en nacht zijn smartphone binnen handbereik heeft, is dat een welkome functionaliteit.

Met deze app kan je naar hartenlust de instellingen op je persoonlijke situatie afstellen. Uiteraard kun je je gesprekken direct doorschakelen naar je smartphone. Handig als je onderweg bent en gewoon bereikbaar wilt zijn. Bel je vervolgens iemand met de functie 'kantoor op afstand', dan ziet de ontvanger het nummer van jouw organisatie in plaats van het nummer waarmee je eigenlijk belt. Een dergelijke routering ziet er professioneel uit en bespaart je tevens kosten, aangezien je gewoon via je dean one-account belt.

Daarmee levert het bedrijf een dienst die schaalbaar en flexibel is, twee onmisbare eigenschappen van het bedrijfsleven van vandaag de dag.

Cloudcentrale

Uiteraard biedt dean onepro ook vast-mobielintegratie, waarmee de smartphone onderdeel is van de cloudcentrale zodat je onderling gratis mobiel belt en collega’s elkaar via een verkort nummer kunnen kiezen. Slim, want recent onderzoek toont aan dat deze feature uitermate belangrijk is in een tijd waarin de concurrentie letterlijk een swipe away is op de smartphone.

Tot slot, bespaar tijd en zorg ervoor dat je nog efficiënter kunt samenwerken met collega’s. Want met de dean integrator kan je de krachten van je computer en dean onepro optimaal bundelen. De dean integrator biedt onder andere uitgebreide contactmogelijkheden, zoals bellen vanuit je contactlijst, belgeschiedenis, klembord en vanuit contactgegevens op websites. Daarnaast biedt de dean integrator ook inzicht in de beschikbaarheid en bereikbaarheid van collega’s.

Conclusie

dean onepro is typisch een communicatieoplossing die past in het huidige tijdsgewricht. We zijn tegenwoordig veel onderweg en doen steeds meer zaken op en via onze smartphones. Ook zijn we er getuige van dat de grens tussen thuis en werk steeds meer vervaagt. Herken je als ondernemer deze situatie? Dan past dean onepro gegarandeerd bij jou.

INFO

Prijs: op aanvraag
Info: deanone.nl

IN HET KORT

+ Geen ingewikkelde installaties
+ Configureren via beheertool of app
+ Excellente vast-mobielintegratie

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie