MKB Proof 2018: het nieuwe bellen van TELE2

Redactie WINMAG Pro
Met het verdwijnen van ISDN in september 2019 hebben veel MKB'ers een probleem. Want wat nu? Tele2 biedt met ‘Het Nieuwe Bellen'-product een kant-en-klare oplossing die voor een betaalbare prijs vrijwel alles regelt.

Het is bellen vanuit de cloud, maar wel via gereserveerde bandbreedte van je internetverbinding. Je hebt een volwaardige telefonieoplossing gebaseerd op het bewezen Broadsoftplatform waarop Tele2 al jaren hosted telefonie voor middelgrote bedrijven heeft draaien.

Betrouwbaar

Kenners weten dat Broadsoft een uiterst betrouwbare partner is. Broadsoft werkt samen met bijna alle andere providers. Maar met dit verschil dat Tele2 zich specifiek richt op de kleine zakelijke markt. Daarbij heeft telecomaanbieder Tele2 niet alleen naar de functionaliteiten gekeken, maar ook naar manieren om de overstap heel gemakkelijk te maken.

MKB

Tele2 is niet over een nacht ijs gegaan. Men heeft onderzoek gedaan binnen de doelgroep om te zien of het een oplossing levert voor de doelgroep. Daaruit concludeerde Tele2 dat de gemiddelde MKB'er het dagelijks razend druk heeft en niet noodzakelijkerwijs de technologische kennis over telefonie in huis heeft of de zakelijke voordelen die voortvloeien uit op maat gesneden telefonie overziet. De telecomaanbieder heeft dit jaar een tour kriskras door het land gemaakt om zoveel mogelijk ondernemers te bereiken om hen die voordelen te laten zien.

Als laatste stad heeft Tele2 medio juni Delft aangedaan. Wie nu nog ter plaatse wil kijken wat er allemaal mogelijk is, kan dat zien tijdens de maandelijkse demosessies in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard.

Meer service voor minder geld

Telefonie via ISDN stopt in september 2019, daarnaast is het een kostbare aangelegenheid om via ISDN te blijven bellen. Naast de maandelijkse abonnementskosten betalen bedrijven ook vaak nog per tik of gesprek en ook voor het onderhoud van hun telefooncentrale. Met de oplossing van Tele2 beschik je over een systeem dat veilig in een beschermd datacenter van Tele2 staat en krijg je er standaard extra’s bij waar je met ISDN niet van had durven te dromen. Je hoeft geen telecomspecialist te zijn om de apparatuur aan te sluiten.

Technische kennis niet vereist

Ondernemers kunnen inloggen op een online portal waar alles eenvoudig en snel in te stellen is. Denk aan vast bellen met je mobiel, het intikken van belcirkels, het maken van een keuzemenu, opties voor bellen naar het buitenland (spotgoedkoop) en het invoeren van de openingstijden van de zaak. Tele2 installeert op locatie de meegeleverde telefoons en ze helpen met het uitdenken van nummerplannen en stappenplannen voor nieuwe alarmsystemen.

Conclusie

Voor MKB’ers die zonder veel gedoe een alternatief zoeken voor ISDN, is ‘Het Nieuwe Bellen’ van Tele2 een uitstekend alternatief. Alles is gemakkelijk in te stellen en via een eenvoudige interface zijn alle zaken voor de zakelijke gebruiker gemakkelijk in te stellen. Je maakt gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van Tele2.

INFO

Info: nieuwebellen.nl

IN HET KORT

+ Handige interface om alles in te stellen
+ Uitstekende geluidskwaliteit tijdens het bellen
+ Betrouwbare en bewezen technologie van Tele2

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie