MKB Proof 2018: Milesight MS-C4473PB

Redactie WINMAG Pro
De Milesight MSC4473PB is een domecamera die je aan het plafond kunt bevestigen en deze wordt voornamelijk ingezet voor bewakingsdoeleinden. Wat kunnen we van deze bewakingscamera verwachten?

De camera heeft een metalen chassis en een omhulsel van stevig polycarbonaat. Verder is de camera weatherproof en daarmee bestand tegen stof en vocht. De bewakingscamera is IK10-Rated en dat betekent dat de camera vandaalbestendig is. De starlight-camera is in staat om zeer gedetailleerde beelden te leveren, zelfs in slechte lichtomstandigheden: 0.001Lux (kleur) or 0Lux (zwart-wit). In het donker heeft deze camera een bereik van 20 meter. 

De Milesight MS-C4473PB heeft ook ruimte voor een geheugenkaart van maximaal 128 GB. In het geval dat de NAS of Network Video Recorder uitvalt, worden de videobeelden opgeslagen op de geheugenkaart. Dus zelfs bij een storing ben je er zeker van dat de beelden niet verloren gaan. Op een geheugenkaart van 128 GB kun je maximaal vijf uur video opslaan.

Real-time luisteren 

Met Milesight VCA is het mogelijk om automatisch videobeelden op basis van acht verschillende criteria te analyseren. Om hiervan gebruik te maken, moet je wel een licentie van €32,- aanschaffen. De camera is voorzien van een ingebouwde microfoon, zodat je real-time kunt luisteren. Via het SIP-protocol kun je met de camera communiceren.

INFO

Prijs: € 255,-
Info: prowarehouse.nl

IN HET KORT

+ Wie op zoek is naar een vandaalbestendige bewakingscamera, maakt met de Milesight MS-C4473PB een goede keuze.

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie