UC: Plantronics Voyager 8200 UC

Redactie WINMAG Pro
De Voyager 8200 UC is een zeer complete headset voor iedereen die onderweg en op locatie in alle stilte wil werken onder het genot van een lekker muziekje.

De Voyager 8200 UC is een indrukwekkende headset met een bereik van maximaal 30 meter. Ben je verbonden met een computer, dan hoef je niet bang te zijn een telefoongesprek te missen. De headset kan met twee devices tegelijk verbonden zijn.

logoWerk je vaak in drukke omgevingen, dan kan deze headset uitkomst bieden; de Voyager heeft namelijk dubbelstand ANC, voor gewone werkomgevingen en omgevingen met heel veel lawaai.

De headset is niet alleen zeer intuïtief te bedienen, maar is ook uitgerust met contextuele sensoren die zelf actie kunnen ondernemen. Wil je meer controle, dan kan je met de Plantronics Hub app het device nog helemaal aanpassen. Een lange tijd betekende het gemak van een draadloze koptelefoon dat je wat moest inleveren op geluidskwaliteit, maar tegenwoordig niet meer.

De geluidskwaliteit van de Plantronics Voyager 8200 UC is behoorlijk indrukwekkend. De 8200 UC is niet alleen een fijn apparaat om mee naar muziek te luisteren. Pluspunten bij het telefoneren: je kan dat overal en altijd, de geluidskwaliteit en ANC. En heb je je microfoon op mute staan, dan krijg je een waarschuwing zodat je niet voor niets praat.

Conclusie

Werk je vaak op (rumoerige) locaties of ben je vaak onderweg en werk je graag onder het genot van een muziekje, dan is de Plantronics Voyager 8200 UC een echte aanrader.

Prijs: € 349,-

Info: plantronics.com/nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie