Security: Piper NVHD Z-wave

Redactie WINMAG Pro
Het wordt steeds gemakkelijker je huis of kantoor te beveiligen. Een van de beste en meest betaalbare opties is de Piper NV. Een slimme camera met ingebouwde geluids- en bewegingssensoren.

Security: Piper NVHD Z-waveJe kunt het apparaat instellen op ‘thuis’, ‘weg’ of ‘vakantie’. Via de Life360-functie weet de camera wanneer niemand op kantoor is zodat je melding krijgt als de beveiliging uit staat. Met één druk op de knop zet je op afstand de beveiliging aan.

Wanneer iemand je kantoor binnendringt kun je vier soorten meldingen ontvangen: sms, mail, pushmelding of een telefoontje. Een andere functie is het alarm dat je aan of uit kunt zetten om inbrekers af te schrikken.

Niet alleen het geluid, maar ook het beeld is een groot voordeel. Geen hoek van de kamer blijft onopgemerkt dankzij de 180 gradencamera. Van afstand kun je het kantoor live bekijken of terugkijken. Ook is het mogelijk de camera horizontaal en verticaal te bewegen zodat je het hele kantoor kunt bekijken.

Bij wisselend licht verandert ook de witbalans van de beelden. Ook dat kun je aanpassen via de app. Tot slot is het zelfs mogelijk om via de intercom te praten met de mensen die op je huis of kantoor passen.

Prijs € 299,-
Info getpiper.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie