Maxwell 3 en Maxwell Basic gecertificeerd voor ClearVox-platform

Gigaset pro benoemt ClearVox tot Interop Comfort Partner

Redactie WINMAG Pro

Gigaset pro, leverancier van professionele communicatieoplossingen voor organisaties, benoemt ClearVox, specialist in VoIP-software, tot Interop Comfort Partner. Vanaf nu zijn alle VoIP- en SIP-producten van Gigaset pro gecertificeerd voor het ClearVox-platform, inclusief de nieuwe Maxwell 3 en Maxwell Basic.

De Interop Comfort Partner-status betekent dat resellers eindgebruikers nu nog eenvoudiger voorzien van een totaaloplossing bestaande uit Gigaset pro-producten in combinatie met het ClearVox-platform, dankzij auto-provisioning – voor snelle installatie. Ook zijn zij in staat de Gigaset pro-devices te bedienen en te programmeren vanuit het ClearVox-platform – bijvoorbeeld toestellen met BLF-toetsen –, zodat dit niet langer per toestel hoeft te gebeuren. Een nieuw toestel aansluiten wordt nog eenvoudiger dankzij SIP-multicast. Bij het scanproces van nieuw aansluitingen op het platform wordt automatisch een lijst met Gigaset pro-toestellen gegenereerd. Met één vinkje wordt het toestel vervolgens direct opgenomen in het systeem en is het zo goed als klaar voor gebruik.

On-premise totaaloplossing voor eindgebruikers

ClearVox is specialist op het gebied van VoIP-software en levert verschillende oplossingen en diensten aan netwerkproviders en aan een landelijk netwerk van geaccrediteerde en professionele ICT-partners. Voor de certificering doorstonden de Gigaset pro-producten diverse testen met vlag en wimpel.

Michel Weeren, productontwikkelaar bij ClearVox: 'We zijn verheugd de Interop Comfort Partner-status te ontvangen van Gigaset pro. Met de Maxwell 3, Maxwell Basic en de andere gecertificeerde Gigaset pro-producten voor het ClearVox-platform bieden resellers hun eindklanten een on-premise totaaloplossing als alternatief voor cloudtelefonie. Zo vergroten we onze markt. Een extra voordeel is, dat aanpassingen aan de toestellen niet nodig zijn. Standaardisatie werpt dus zeker haar vruchten af.'

Bas Bakker, technical salesmanager Benelux bij Gigaset pro: 'De benoeming van ClearVox tot Interop Comfort Partner betekent dat het bedrijf premium services en devices levert. Een waardevolle status, dus. Resellers kunnen nu eenvoudig alle Gigaset pro-toestellen aanbieden in combinatie met de functionaliteiten van het ClearVox-platform. Dankzij interoperabiliteit en auto-provisioning is het installeren van onze toestellen met hun diensten eenvoudig.'

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie