MKB Best Choice Awards 2018: Linksys Cloud Manager

Geert van der Klugt
Linksys introduceert met Cloud Manager de mogelijkheid om meerdere accesspoints vanuit één softwarepaneel te beheren. De nieuwe Linksys LAPAC 1200C, -1750C en 2600C accesspoints worden ieder geleverd met een Cloud Manager-licentie, waarmee netwerken van afstand centraal en overzichtelijk beheerd en onderhouden kunnen worden.

Linksys Cloud Manager

Linksys Cloud Manager biedt een online beheerpaneel, welk toegankelijk is via elke webbrowser op zowel PC en Mac als iOS en Android. Het paneel staat de beheerder toe om rondom lokale accesspoints netwerken op te zetten en te onderhouden. De interface is zeer overzichtelijk en de functionaliteit is in één oogopslag duidelijk, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.


Ook bij het beheer van vele accesspoints en netwerken (welk ongelimiteerd toe te voegen zijn), behoud je met gemak het overzicht. Beheer van accesspoints in uiteenlopende locaties wordt verder versimpeld door een kaartweergave van gekoppelde apparaten. Al met al biedt Linksys een volledige oplossing voor het beheer van meervoudige netwerken: uitzonderlijk is het samenkomen van cloud software en hardware, met als resultaat een tot nu toe ongekende schaalbaarheid voor Service Providers en netwerkbeheerders.

Info https://www.linksys.com/nl/cloud-manager/

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert