MKB Proof 2018: MOVEit Cloud van SCOS Software

Redactie WINMAG Pro
SCOS Software, leverancier van gebruikersvriendelijke oplossingen voor bestandsoverdracht, heeft de Managed File Transfer (MFT) dienst MOVEit Cloud ook beschikbaar gesteld op Microsoft Azure, Middenmeer Noord-Holland. Een uiterst slimme zet!

Met de lancering kunnen gebruikers werken op het zeer vertrouwde Microsoft Azure-platform met datacenters die ISO 27001-gecertificeerd zijn in combinatie met Ipswitch MOVEit die FIPS 140-2 gecertificeerd is. In de Benelux biedt SCOS Software de MOVEit Cloud-diensten aan.

Managed FileTransfer

MOVEit Cloud combineert de voordelen van een centraal punt van controle, automatisering en audittrails voor alle bestandsoverdrachtactiviteiten met het gemak van een MFT (Managed FileTransfer) as-a-Service-aanbod. Klanten kunnen zich op de bedrijfsvoering concentreren, terwijl experts van Ipswitch de best mogelijke implementatie blijven uitvoeren. MOVEit Cloud biedt de nieuwste beveiligingsupdates en lagen van verdediging, waaronder FIPS 140-2 gecertificeerde cryptografie, toegangscontrole, integriteitscontrole, penetratietesten en meer.

Veilige uitwisseling

MOVEit Cloud zorgt voor de veilige uitwisseling van gegevens die voldoet aan PCI, HIPAA, GDPR en andere gegevensbeveiliging en wettelijke eisen van de industrie en overheid. MOVEit's gecentraliseerde workflows, toegangscontrole en audit logging resulteren in een lager risico voor persoonlijke gegevens en er wordt minder tijd en geld besteed aan het beheren en ondersteunen van activiteiten voor gegevensoverdracht.

INFO

Prijs: op aanvraag
Info: www.scos.cloud

IN HET KORT

+ Werken op het vertrouwde Microsoft Azure-platform
+ Biedt de nieuwste beveiligingsupdates en lagen van verdediging
+ Klanten kunnen zich op de bedrijfsvoering concentreren

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie